Meciuri foarte tari in Liga Campionilor: Programul meciurilor din optimi

Luni, 14 Decembrie 2015, ora 13:20
6289 citiri
Meciuri foarte tari in Liga Campionilor: Programul meciurilor din optimi
Foto: UEFA

Liga Campionilor programeaza o serie de adevarate derbiuri europene inca din faza optimilor de finala.

Tragerea la sorti, desfasurata luni la sediul UEFA de la Nyon, a fost una cu adevarat spectaculoasa prin prisma meciurilor din prima etapa a fazei eliminatorii.

Derbiurile optimilor Champions League sunt intalnirile Juventus - Bayern, PSG - Chelsea, Arsenal - FC Barcelona sau AS Roma - Real Madrid.

Tragerea la sorti a fost transmisa in direct pe site-ul Ziare.com, iar mai jos aveti rezumatul acesteia:

13:20 - Se incheie tragerea la sorti

PROGRAMUL OPTIMILOR CHAMPIONS LEAGUE

Gent - Wolfsburg

AS Roma - Real Madrid

PSG - Chelsea

Arsenal - FC Barcelona

Juventus - Bayern

PSV - Atletico

Benfica - Zenit

Dinamo Kiev - Manchester City

13:13 - Incepe tragerea la sorti!

13:08 - Javier Zanetti, legenda lui Inter si ambasadorul finalei din 2016, este invitat pe scena pentru tragerea la sorti.

13:04 - Sunt prezentate echipele calificate.

13:00 - Incepe ceremonia. Secretarul general al UEFA, Gianni Infantino, este cel care se ocupa de tragerea la sorti. Presedintele suspendat al forului continental, Michel Platini, nu este prezent la Nyon.

Echipele calificate in aceasta faza a competitiei au fost impartite in doua urne valorice, in functie de pozitiile in clasamentele finale ale grupelor.

URNA 1 (capi de serie): Real Madrid (Spania), Wolfsburg (Germania), Atletico Madrid (Spania), Manchester City (Anglia), Barcelona (Spania), Bayern Munchen (Germania), Chelsea (Anglia), Zenit (Rusia)

URNA 2: Paris Saint-Germain (Franta), PSV Eindhoven (Olanda), Benfica (Portugalia), Juventus (Italia), Roma (Italia), Arsenal (Anglia), Dinamo Kiev (Ucraina), Gent (Belgia)

Nu se pot intalni in optimi echipele din aceeasi tara si nici cele care au evoluat in aceeasi grupa.

Partidele din optimile de finala ale Ligii Campionilor se vor disputa pe 16, 17, 23 si 24 februarie 2016 - turul si pe 8, 9, 15 si 15 martie 2016 - returul.

M.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
#tragere sort Liga Campionilor, #Liga Campionilor meciuri program, #Liga Campionilor meciuri optimi , #Liga Campionilor