Moggi: Nu ma intereseaza amenda lui Mutu, eu am luat un jucator liber

Marti, 08 Septembrie 2009, ora 20:24
1624 citiri
Moggi: Nu ma intereseaza amenda lui Mutu, eu am luat un jucator liber

Fostul director general al gruparii Juventus Torino, Luciano Moggi, se declara nemultumit de acuzatiile fostului impresar Ioan Becali la adresa sa si clubului italian.

"Declaratiile lui Becali? Mai bine tacea, nu inteleg ce vrea. Mai bine ar fi fost atent ca jucatorul, atunci cand era reprezentat de firma sa, sa nu faca ce a facut la Londra. Asa ca Giovanni Becali ar face mai bine daca ar tacea, iar jucatorul ar trebui sa intervina si sa-i spuna acest lucru.

Mi se pare comic si ridicol sa spui ca Juventus, Livorno si Moggi ar trebui sa plateasca amenda lui Mutu. Juventus a cumparat un jucator dat afara de Chelsea, iar motivele sunt multe. Juventus nu a dorit sa faca un contract cu vreo societate, ci cu jucatorul.

Nimeni nu isi pune aceasta problema. Am avut curajul sa ma implic si sa readuc onoarea acestui jucator. Inainte de a-l achizitiona am vorbit cu el, iar acum este jucatorul care da satisfactie la Fiorentina. Mutu a avut raporturi excelente cu familia Moggi, iar Becali ar trebui sa taca. Nu ma intereseaza amenda lui Mutu, eu am cumparat un jucator liber de contract.

Sunt multumit pentru faptul ca am transferat un campion, care fara ajutorul meu ar fi putut sa nu mai joace fotbal niciodata. Aceasta este multumirea mea...", a spus Moggi la Radio Toscana, citat de site-ul Fiorentina.it.

FIFA a decis, la 7 mai 2008, ca Mutu, acum la AC Fiorentina, trebuie sa plateasca fostului sau club, Chelsea Londra, despagubiri in valoare de 17.173.990 de euro, pentru incalcarea prevederilor contractului.

Adi Mutu, atac la strategia lui Nelu Varga și la rezultatele CFR Cluj
Adi Mutu, atac la strategia lui Nelu Varga și la rezultatele CFR Cluj
Adrian Mutu a plecat de la CFR Cluj după partida pierdută cu Corvinul Hunedoara în Cupa României. Acesta a aruncat câteva înțepături către Nelu Varga după eșecul drastic cu cei de la...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#Luciano Moggi, #Adrian Mutu, #Ioan Becali , #Liga Campionilor