Sepsi: Vreau sa raman la Santander

Joi, 04 Iunie 2009, ora 17:52
397 citiri
Sepsi: Vreau sa raman la Santander

Fostul international roman de tineret, Laszlo Sepsi, care in acest sezon a evoluat la Racing Santander sub forma de imprumut de la Benfica Lisabona, a declarat, joi, ca ar vrea sa joace si in editia viitoare tot in Primera Division, intrucat in Spania se simte "ca acasa".

"La varsta mea, cred ca cel mai bine ar fi sa mai raman inca un an la Racing. Am reusit sa ma acomodez foarte bine in campionatul Spaniei, iar la Santander ma simt deja ca acasa. In plus, in ultimele zece etape am evoluat constant, iar oficialii lui Racing au fost multumiti de mine si am inteles ca intentia lor este sa ma pastreze la club. Cu toate acestea, este dificil ca tranzactia sa se efectueze, deoarece pretentiile financiare ale Benficai sunt prea mari pentru formatia spaniola", a afirmat fostul fotbalist al Gloriei Bistrita.

Sepsi, care peste cateva zile va implini 22 de ani, a explicat in ce conditii s-ar putea realiza transferul sau la Santander.

"Exista posibilitatea sa fiu pastrat in lot, dar la fel de bine pot fi imprumutat sau vandut la alta echipa. Deocamdata, nu se poate lua o decizie radicala. Pentru ca cei de la Racing sa ma cumpere definitiv, atunci ar fi trebuit sa trimita un raspuns definitiv pana la data de 31 mai. Acest lucru nu s-a intamplat, intrucat suma pe care trebuie sa o achite in schimbul meu este de 3,5 milioane de euro, pret considerat prea mare de spanioli", a mai spus Sepsi.

Fostul international roman de tineret a debutat in Liga I la Gloria Bistritia, grupare pentru care a evoluat intre 2006 si 2008, an in care a fost cumparat de Benfica Lisabona, care ulterior l-a imprumutat pentru un sezon la Racing Santander. Sepsi mai are contract cu formatia lusitana pana in 2013.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Laszlo Sepsi Santander, #imprumut Benfica Lisabona , #Liga Campionilor