UEFA a descoperit adevarata problema a Stelei

Vineri, 08 Noiembrie 2013, ora 08:10
4379 citiri
UEFA a descoperit adevarata problema a Stelei
Foto: NovaSport

Un raport realizat de forul european, in baza monitorizarilor facute de specialisti, evidentiaza motivul adevarat pentru care Steaua nu a izbutit sa castige niciun meci din cele patru pe care le-a disputat in grupa E a Ligii Campionilor.

Steaua sta extrem de bine fizic, insa are mari carente din punct de vedere tactic. Aceasta este concluzia monitorizarilor realizate de UEFA la primele patru meciuri din grupa, potrivit editiei tiparite a cotidianului Gazeta Sporturilor.

Raportul UEFA arata ca Steaua este una dintre echipele care a alergat cel mai mult in aceasta editie a Ligii Campionilor, insa a fost codasa la capitole ce tin strict de tactica.

Astfel, in topul kilometrilor alergati, Steaua ocupa pozitia a 8-a, cu o medie de 117,58 km. pe meci, la egalitate cu Borussia Dortmund, echipa recunoscuta pentru capacitatea fizica ridicata pe care o are.

Steaua este echipa din grupa E cu cei mai multi kilometri alergati in total, fiind depasita in duelurile directe intr-un singur meci, la Bucuresti, de FC Basel.

Din punct de vedere fizic, Steaua este peste nume grele ale fotbalului mondial precum Juventus, Chelsea, Manchester United, Real Madrid, Barcelona, PSG si AC Milan.

Totusi, diferenta dintre Steaua si celelalte echipe s-a facut din punct de vedere tactic. In topul paselor, Steaua se afla abia pe locul 23, cu o medie de 322 pe meci, de doua ori mai putin decat PSG, ocupanta primului loc.

De asemenea, in topul posesiei, Steaua se afla pe locul 24, cu o medie de 44,25%, cu 20 de procente mai putin decat Bayern Munchen, prima clasata.

In meciurile disputate in Grupa E, Steaua a fost mereu dominata la capitolul posesie si la pase, desi a avut avantaj pe tabela de marcaj doar in duelul cu FC Basel de miercuri seara.

Steaua, remiza dramatica cu Basel in Champions League (Video)

Steaua a terminat la egalitate cu FC Basel, scor 1-1, intr-un meci din grupa E a Ligii Campionilor. Golul stelistilor a fost marcat de italianul Federico Piovaccari.

Dupa patru etape, Steaua ocupa ultimul loc in grupa, cu 2 puncte, in timp ce FC Basel este pe trei, cu 5 puncte. Chelsea e lider, cu 9 puncte, iar Schalke este pe doi, cu 6 puncte.

Etapa urmatoare, Steaua va primi vizita lui Schalke 04, in timp ce Chelsea se va deplasa la Basel.

C.S.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#kilometri alergati Steaua, #raport UEFA Steaua, #Steaua Liga Campionilor, #cifre Steaua Liga Campionilor , #Liga Campionilor