Un fotbalist din Premier League, condamnat la 18 luni de inchisoare

Vineri, 30 Octombrie 2009, ora 10:48
1219 citiri
Un fotbalist din Premier League, condamnat la 18 luni de inchisoare

Jamaicanul Marlon King a fost condamnat, joi, la 18 luni de inchisoare, dupa ce a fost gasit vinovat ca a agresat o femeie intr-un club de noapte din Londra.

Fotbalistul in varsta de 29 de ani se face vinovat de agresarea unei tinere careia i-a rupt nasul dupa ce aceasta i-a refuzat avansurile, intr-un club din Londra in decembrie 2008. King sarbatorea o victorie obtinuta in campionat, dar si faptul ca sotia sa ramasese insarcinata.

Atacantul imprumutat de Wigan Athletic la Hull City nu se afla la prima abatare, in 2002 petrecand alte 5 luni in puscarie dupa ce a fost gasit de autoritati la volanul unui BMW furat. Mai mult, King a mai incercat sa cumpere bunuri cu carti de credit clonate si a mai fost implicat in alte incidente violente alaturi de coechipierul sau Dean Windass.

In consecinta, Marlon King a fost dat afara de la Wigan Athletic, club care l-a achizitionat cu suma de 8,3 milioane de dolari in ianuarie 2008, de la Watford.

"Marlon King va fi concediat, nu putem tolera un fotbalist condamnat la 18 luni de inchisoare. Se poate intampla oricarui club, cei de la Hull nu au nicio vina. Am considerat de la bun inceput ca Marlon nu are o atitudine profesionista.", a declarat presedintele lui Wigan, Dave Whelan, pentru Sky Sports.

Marlon King a adunat peste 70 de partide in Premier League, iar in 2005 a fost golgheterul ligii secunde, contribuind decisiv la promovorea echipei Watford in prima diviziei.

Atacantul in varsta de 29 de ani a adunat si 18 prezente in tricoul nationalei Jamaicai, marcand 10 goluri.

C.F.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Schimbare de lider în Premier League. Echipa care a pus presiune pe Manchester City
Schimbare de lider în Premier League. Echipa care a pus presiune pe Manchester City
Arsenal Londra a preluat pentru moment poziţia de lider în Premier League după victoria cu 2-0 obţinută sâmbătă seara în deplasare, în faţa lui Wolverhampton, în etapa a 34-a....
Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Senatorul PSD Vasile Dîncu a declarat că renunţarea la varianta unui candidat comun PSD-PNL la Primăria Capitalei şi susţinerea unui candidat propriu denotă ”mai multă flexibilitate”....
#Marlon King condamnat, #premier league, #Wigan Athletic , #Liga Campionilor