O echipa din Cipru uimeste Europa (Video)

Miercuri, 02 Noiembrie 2011, ora 10:11
2799 citiri
O echipa din Cipru uimeste Europa (Video)

Gruparea APOEL Nicosia, una dintre surprizele actualei editii a Ligii Campionilor, a uimit intreaga Europa marti seara, cand a invins formatia FC Porto, detinatoare a trofeului Europa League din 2011.

Lideri in Grupa G inaintea etapei a patra, dupa victorii cu Zenit si remize cu Porto si Sahtior, dar ajutati si de celelalte rezultate, cipriotii au facut marti seara un pas mare spre optimile celei mai puternice competitii intercluburi din Europa.

APOEL Nicosia a realizat supriza serii in Champions League, impundandu-se cu 2-1, pe teren propriu, in fata campioanei Portugaliei, FC Porto, la capatul unui meci cu un final dramatic.

Cipriotii si-au aruncat in aer suporterii in finalul primei reprize, cand Ailton a punctat dintr-o lovitura de la 11 metri acordata corect de centralul intalnirii, iar tabela a ramas blocata la 1-0 pana in minutul 89.

Hulk a restabilit egalitatea tot din penalti, iar visul gazdelor de a obtine o noua victorie in Liga Campionilor parea risipit. Insa fotbalistii echipei din Nicosia n-au abandonat lupta si au tras in ultimele secunde de joc, reusind sa treaca din nou la conducere, gratie golului inscris de Manduca.

Victoria lui APOEL a declansat nebunia in Cipru, iar suporterii se pregatesc sa sarbatoreasca o calificare in istorica in faza eliminatorie a competitiei.

Click pentru a urmari rezumatul partidei

Clasament Grupa G:

1.APOEL Nicosia 8 puncte

2.Zenit St.Petersburg 7 puncte

--------------------------------

3.FC Porto 4 puncte

--------------------------------

4.Sahtior Donetk 2 puncte

In ultimele doua etape sunt programate meciurile Zenit - APOEL, Sahtior - Porto, respectiv Porto - Zenit, APOEL - Sahtior.

Pentru a se califica in optimile Ligii Campionilor, cipriotii au nevoie de trei puncte in ultimele doua meciuri, in timp ce obtinerea unui punct le va asigura prezenta in 16-imile Europa League.

C.F.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#APOEL Nicosia, #surprize Liga Campionilor, #Rezultate Liga Campionilor , #rezultate Champions League