Analizele si sugestiile de ponturi pentru meciurile din preliminariile Ligii Campionilor

Luni, 21 August 2017, ora 20:00
2150 citiri
Analizele si sugestiile de ponturi pentru meciurile din preliminariile Ligii Campionilor

(P) Acesta este ultimul hop pentru echipele care vor accede in grupele celei mai spectaculoase competitii fotbalistice de pe planeta: 5 echipe se vor califica marti seara in Liga Campionilor.

Pariorii din cadrul comunitatii pariorilor din Romania au analizat cele mai disputate doua partide ale zilei: Maribor vs. Hapoel Beer Sheva si OGC Nice vs. SSC Napoli, impartasind cu noi idei, sugestii de ponturi si casele de pariuri online la care gasim cele mai valoroase cote pentru aceste partide si nu numai!

Pariaza online 100% legal pe preliminariile Ligii Campionilor. Vezi aici lista agentiilor recomandate!

Maribor vs. Hapoel Beer Sheva

Campioana Sloveniei a avut un inceput de sezon destul de bun. Maribor este lider in campionatul intern, la egalitate de puncte cu Olimpija Ljubljana, acumuland 15 puncte in primele 6 partide. Echipa antrenata de Darko Milanic a trecut fara probleme in tururile precedente de Zrinjski Mostar si de Hafnarfjordur, insa in play-off-ul Ligii Campionilor a dat peste un adversar mult mai puternic, in fata caruia a pierdut meciul tur cu scorul de 2-1. Chiar daca au deschis scorul prin veteranul Marco Tavares in minutul 10, oaspetii s-au vazut condusi deja la pauza, iar, in repriza secunda, au scapat ieftin fara sa mai incaseze gol.

Fostul antrenor al lui Leeds United nu a fost insa lipsit de ghinion in aceasta perioada: Luka Zahovic, fiul fostului jucator legendar al nationalei Sloveniei - Zlatko Zahovic, s-a accidentat in minutul 13 al precedentei partide de campionat si nu va putea juca in returul cu israelienii.

Hapoel Beer Sheva, campioana ultimei editii de Ligat ha'Al, a reusit sa produca una dintre cele mai mari surprize ale acestor preliminarii. Dupa ce au invins-o de doua ori pe Honved in turul secund, israelienii au eliminat-o pe campioana Bulgariei, Ludogorets Razgad, castigand cu 2-0 pe teren propriu si apoi pierzand cu 3-1 in deplasare. Desi a inceput campionatul sambata trecuta cu o remiza, campioana Israelului a disputat 3 meciuri de cupa, a castigat Supercupa autohtona si a disputat si alte 4 partide in preliminarii.

Stiind ca o victorie a gazdelor cu 1-0 le-ar provoca eliminarea, cei de la Hapoel Beer Sheva nu cred ca vor risca sa joace la 0-0. Tinand cont si de faptul ca elevii lui Barak Bakhar au marcat in toate cele 4 deplasari din acest sezon si ca 3 dintre acestea s-au incheiat cu peste 4 goluri, este limpede de ce aceste doua pronosticuri merita luate in calcul: Ambele marcheaza (GG) @ 1.80 la Netbet si Peste 2.5 goluri @ 2.00 la Unibet.

OGC Nice vs. SSC Napoli

Dupa ce a eliminat-o pe Ajax in turul precedent al preliminariilor, Nice se pare ca a dat peste o nuca tare in play-off-ul Ligii Campionilor. Elevii lui Lucien Favre au eliminat-o pe campioana olandei fara sa castige insa niciuna dintre cele doua partide, incheiate cu scorurile de 1-1 si 2-2, mergand mai departe gratie celor doua goluri marcate in deplasare. Nice a pierdut si primele doua partide disputate in acest sezon de Ligue 1, in fata unor adversari facili, insa a obtinut prima victorie intr-un meci oficial in acest sezon sambata trecuta, atunci cand a invins-o pe Guingamp cu scorul de 2-0.

De la Nice vor lipsi Mario Balotelli si Wylan Cyprien, ambii accidentati. Gazdele nu se vor putea baza nici pe Vincent Koziello si Alassane Plea, care au fost eliminati in mansa tur. In aceste conditii, noul venit Wesley Sneijder ar putea fi folosit inca din primul minut, desi nu este inca 100% pregatit din punct de vedere fizic.

Napoli a aratat foarte bine in meciul cu Nice, care a fost totodata prima partida oficiala din acest sezon pentru napolitani. Baietii lui Maurizio Sarri au dominat partida de la cap la coada si au ratat cateva ocazii mari. Putem spune ca scorul de 2-0 a fost unul oarecum echitabil, insa lucrurile puteau fi mult mai clare daca italienii ar fi profitat de avantajul disputarii ultimelor 10 minute avand doi oameni in plus pe teren.

Napolitanii au castigat cu mare lejeritate si prima partida din acest sezon de Serie A sambata trecuta: 1-3 la Verona. Una peste alta, cam toate argumentele indica faptul ca italienii sunt ca si calificati in turul urmator. Cu toate acestea, sa nu uitam ca Nice este o echipa care practica un fotbal extrem de deschis, iar pe teren propriu, cu siguranta se va descurca mai bine decat in prima mansa.

Ambele echipe inscriu @ 1.60 la Betfair

Nice sa conduca la pauza sau la final @ 2.75 la Sportingbet

Scor corect: 1-1 @ 7.00 la Betano

Pariaza Live si descopera oferta bogata din preliminariile Ligii Campionilor. Deschide un cont pe site-urile legale si recomandate de Pariurix.com. Vezi lista aici.

PariuriX.com promoveaza parierea responsabila si va recomanda sa nu jucati mai mult de 10% din veniturile lunare. Pariurile pot avea consecinte financiare si pot cauza dependenta. Va rugam sa jucati responsabil!

PariuriX.com - 18+ Site-ul este interzis minorilor - Licenta Clasa II prin Decizia ONJN nr. 697/18.04.2016

Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc, pe cuvântul meu, în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc, pe cuvântul meu, în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Cristian Popescu Piedone a exclus o retragere din cursa pentru Primăria Capitalei, după o solicitare făcută în acest sens de președintele PSD. Marcel Ciolacu i-a sugerat lui Piedone să își...
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, îi cere Gabrielei Firea să oprească jocul politic "la două capete" şi să se retragă de pe lista PSD - PNL pentru alegerile...
#pariuri preliminarii Liga Campionilor , #stiri Champions League