Cum arată Regele Charles în felicitările de Crăciun care vor fi trimise de Familia Regală a Marii Britanii FOTO

Duminica, 10 Decembrie 2023, ora 09:03
2692 citiri
Cum arată Regele Charles în felicitările de Crăciun care vor fi trimise de Familia Regală a Marii Britanii FOTO
Regele Charles va trimite felicitari de Craciun FOTO Hepta

Membrii Familiei Regale britanice au făcut publice imaginile de pe felicitările lor de Crăciun, Regele Charles al III-lea alegând o fotografie de la încoronarea din acest an, scrie BBC.

Regele şi Regina Camilla au publicat o imagine în care ei poartă robele şi coroanele, în sala tronului de la Palatul Buckingham, în 6 mai.

În acelaşi timp, Prinţul şi Prinţesa de Wales au făcut publică o fotografie alb-negru a familiei lor. Familia este înfăţişată în jurul Prinţesei Charlotte, care stă pe un scaun. Ei poartă toţi cămăşi albe, iar Catherine, Prinţesa de Wales, şi fiica sa, Charlotte, în vârstă de opt ani, poartă blugi, în timp ce Prinţul de Wales poartă pantaloni negri, ca şi fiii – Prinţul George (10 ani) şi Prinţul Louis (5 ani).

Fotografia a fost făcută de fotograful născut în Yorkshire Josh Shinner, care a mai imortalizat vedete precum Florence Pugh, Jodie Comer şi Sam Smith.

Regele şi Regina au fost surprinşi de fotograful Hugo Burnand, aceasta fiind a doua felicitare de Crăciun în care Regele Charles apare ca monarh.

Cei doi stau unul lângă celălalt, Regele Charles purtând Coroana de stat imperială, iar Regina Camilla pe cea a Reginei Maria.

Regele poartă tunica de încoronare şi roba, făcută din catifea de mătase purpurie, brodată cu aur şi purtată şi de Regele George al VI-lea, în 1937.

Roba Reginei a fost făcută de Ede and Ravenscroft şi a fost creată şi brodată manual de Royal School of Needlework.

Regele Charles şi Regina Camilla au fost încoronaţi în acest an la Westminster Abbey, în cadrul unei ceremonii care a reunit o sută de şefi de stat, regi şi regine din întreaga lume, celebrităţi, membri ai familiei şi prieteni ai cuplului.

Mii de oameni s-au adunat să îi vadă pe cei doi în balconul palatului după încoronare, ei fiind însoţiţi de Prinţul şi Prinţesa de Wales şi copiii lor, precum şi de paji şi doamne de serviciu.

Membrii Familiei Regale fac publice de obicei imagini festive oficiale, care apar pe felicitările de Crăciun trimise prietenilor, familiei şi colegilor.

Anul trecut, Charles şi Camilla au ales o fotografie de când au participat la Braemar Royal Highland Gathering în acel septembrie, la doar câteva zile înainte ca mama lui, Regina Elizabeth a II-a, să moară.

Prinţul şi Prinţesa de Wales au optat pentru o fotografie cu ei mergând de mână cu copiii lor, într-o zi însorită de vară în Norfolk.

Catherine a ţinut anualul concert de colinde la Westminster Abbey, vineri, iar moaşe, educatoare şi persoane care au avut un an plin de încercări s-au aflat printre cei 1.500 de participanţi.

Corul de la Westminster Abbey a cântat, alături de Beverley Knight şi Adam Lambert, în timp ce William, Micheal Ward, Emma Willis, Roman Kemp şi Jim Broadbent au oferit momente de lectură.

Quarterly Report - evenimentul #1 pentru companii la BVB

Putin declanșează Războiul Rece contra unei mari puteri europene: O lovește într-un punct sensibil
Putin declanșează Războiul Rece contra unei mari puteri europene: O lovește într-un punct sensibil
Concomitent cu începerea invaziei din Ucraina pe 24 februarie 2022, Vladimir Putin a apelat și la alte tipuri de agresiuni împotriva țărilor occidentale, în forme hibride. Acum, liderul de la...
SUA cere judecătorilor britanici să respingă cererea lui Julian Assange de a nu fi extrădat americanilor
SUA cere judecătorilor britanici să respingă cererea lui Julian Assange de a nu fi extrădat americanilor
Reprezentanţii guvernului american au cerut miercuri justiţiei britanice să respingă încercarea lui Julian Assange de a face un ultim apel împotriva extrădării în SUA, bazat pe afirmaţia...
#Charles, #regele, #felicitari, #craciun, #familia regala, #Marea Britanie , #stiri internationale