De ce nu este bine să mănânci ciorbă la restaurant. Chef Florin Dumitrescu dezvăluie: ”E direct inflamație”

Miercuri, 22 Martie 2023, ora 12:12
9204 citiri
De ce nu este bine să mănânci ciorbă la restaurant. Chef Florin Dumitrescu dezvăluie: ”E direct inflamație”
Chef Florin Dumitrescu

Florin Dumitrescu, cunoscutul jurat de la emisiunea culinară ”Chefi la cuțite”, a oferit în trecut sfaturi prețioase adresate celor care doresc să servească masa la un restaurant.

Astfel, Dumitrescu susține că ciorba este felul de mâncare care ar trebui evitat atunci când cineva servește masa în oraș.

“Eu nu mai mănânc ciorbe în cârciumi. Am avut problema asta după ce am descoperit că mă și mint. Eu întrebam dacă au vegeta în farfurie și ospătarii spuneau că nu. Școala de bucătari îi învață cum să folosească vegeta fără să se vadă.

Fac supa, baza, apoi o dau prin sită fină, fină și se pierd bucățelele alea. Nu e intoleranță, nici alergie, e direct inflamație. Un sfert de oră am de la prima lingură când trebuie să ajung la prima toaletă și stau acolo toată noaptea. E îngrozitor și am zis că nu mai mănânc ciorbă în cârciumi”, a dezvăluit Florin Dumitrescu la Antena 1.

De asemenea, Florin Dumitrescu a mai spus că un alt fel de mâncare care trebuie evitat este ”recomandarea” oferită de ospătari. Vezi AICI motivul.

#Chef Florin Dumitrescu, #ciorba, #restaurant , #stiri media