Lovitură grea pentru show-ul Chefi la cuțite, la chiar prima emisiune cu noii bucătari

Marti, 19 Martie 2024, ora 15:46
5708 citiri
Lovitură grea pentru show-ul Chefi la cuțite, la chiar prima emisiune cu noii bucătari
Cei patru noi jurați de la Chefi la cuțite FOTO facebook

O nouă ediție a Chefi la Cuțite a început aseară, primul sezon fără Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu.

Emisiunea merge mai departe avându-i în frunte pe Alexantru Sautner, Richard Abou Zaki, Ștefan Popescu și Orlando Zaharia, dar chiar din start a înregistrat o lovitură.

Potrivit paginademedia.ro, Premiera Chefi la cuţite a fost depăşită de Clanul (până la ora 22.30), apoi de un film din 2013 dat de Pro TV: Ninja - Răzbunarea.

În primul episod din noul sezon, prezentatoarea Irina Fodor a făcut o remarcă subtilă la adresa foștilor bucătari Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, spunând că emisiunea nu a pierdut nimic o dată cu plecarea chefilor, ci a avut de câștigat, căci juriul este format acum din patru cunoscuți și talentați bucătari.

„Bună seara! Bine v-am găsit! Am avut emoții și am emoții și sper că și voi, pentru că emoțiile acestea sunt foarte plăcute. Sunt cele care ne dau aripi, sunt emoțiile pe care le avem doar de câteva ori în viață. Ce să spun?! 13! Este un număr care nu se dezminte, dar până la urmă e doar un număr. Nu ne lăsăm intimidați de notorietatea lui fatidică. Mai bine să-l interpretăm și să-l reinterpretăm mereu pe plus!

Deci, nu am scăzut 3, ci am adunat unu! Punem punct și o luăm de la capăt. Despicăm firul sezoanelor cu patru motive să aprindem flăcările în bucătărie. E un nou sezon cu mai multe talente culinare, mai multă experiență, cu stele Michelin, cu semnături deja afirmate, valoroase, deja strălucite, impecabili, implacabili, incontestabili. Patru ași, patru chefi!”, a spus Irina Fodor, în timpul emisiunii, conform wowbiz.ro.

Quarterly Report - Editia 4

Dezastru pentru campioana Napoli. Ce s-a întâmplat după ce a luat titlul în Serie A
Dezastru pentru campioana Napoli. Ce s-a întâmplat după ce a luat titlul în Serie A
Echipele Fiorentina şi SSC Napoli au terminat la egalitate, 2-2, în primul meci al etapei a 37-a (penultima) a campionatului de fotbal al Italiei, disputat vineri seară la Florenţa. Napoli a...
Antena 1 a dat în judecată ProTV. Scandal interminabil cu chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu
Antena 1 a dat în judecată ProTV. Scandal interminabil cu chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu
Conflictul dintre Antena 1 și foștii ”Chefi la Cuțite” Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu şi Sorin Bontea se extinde și asupra postului ProTV, care a anunțat recent revenirea...
#chefi la cutite, #audienta, #dezastru, #serie noua, #Clanul, #film ninja , #stiri media