Continuă forma mizerabilă a ”bogaților” de la Chelsea. Cum s-a încheiat derby-ul cu Tottenham

Duminica, 26 Februarie 2023, ora 18:10
1277 citiri
Continuă forma mizerabilă a ”bogaților” de la Chelsea. Cum s-a încheiat derby-ul cu Tottenham
Chelsea a pierdut meciul cu Tottenham

Tottenham a învins-o pe Chelsea cu 2-0, duminică seara, în derbyul Londrei şi al etapei a 25-a din Premier League, într-un meci disputat pe Stadionul Olimpic din Londra.

Gazdele au marcat prin Oliver Skipp (46) şi Harry Kane (82).

Tottenham este pe locul 4, cu 45 de puncte, la 4 puncte de podium, în timp ce Chelsea continuă seria negativă, având 31 de puncte şi ocupând momentan locul 10, fără victorie în ultimele cinci etape.

Aşa cum se ştie, sâmbătă, Arsenal Londra, liderul din Premier League, s-a impus cu dificultate pe terenul lui Leicester City, 1-0.

Singurul gol al partidei a fost reuşit de Gabriel Martinelli (46).

În schimb, Manchester City nu a avut probleme în partida din deplasare cu Bournemouth, câştigând cu 4-1. "Cetăţenii" au punctat prin Julian Alvarez (15), Erling Haaland (29), Phil Foden (45), Chris Mepham marcând apoi în proprie poartă în minutul 51. Singurul gol al gazdelor a fost reuşit de Jefferson Lerma (83).

Cu 4-0 a învins şi West Ham United pe Nottingham Forest, "ciocănarii" marcând golurile într-un interval de doar 15 minute. Danny Ings (71, 73), Declan Rice (78) şi Michail Antonio (85) au înscris pentru gazde.

Liverpool nu a reuşit să treacă, în deplasare, de Crystal Palace, cu care a remizat (0-0), în timp ce într-un duel din subsolul clasamentului, Leeds United a trecut cu 1-0, acasă, de "lanterna roşie", Southampton, cele 3 puncte fiind aduse de reuşita lui Junior Firpo (77).

În fine, evoluând pe terenul lui Everton, Aston Villa s-a impus cu 2-0, prin golurile lui Ollie Watkins (63, penalty) şi Emiliano Buendia (81).

Vineri, în prologul etapei, Fulham şi Wolverhampton au încheiat la egalitate, 1-1.

Arsenal, Manchester City şi Manchester United formează momentan podiumul, cu 57, 55, respectiv 49 puncte.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ce "țeapă" și-a luat Guardiola! A lăsat să plece fotbalistul care face furori la Chelsea
Ce "țeapă" și-a luat Guardiola! A lăsat să plece fotbalistul care face furori la Chelsea
Echipa engleză Chelsea a învins luni seara, pe teren propriu, scor 6-0, formaţia Everton, în etapa a 33-a din Premier League. Mijlocaşul ofensiv Cole Palmer a înscris patru goluri. Pe...
Manchester City a primit ”liber” spre titlu în Anglia. Pași greșiți pentru rivalele Arsenal și Liverpool
Manchester City a primit ”liber” spre titlu în Anglia. Pași greșiți pentru rivalele Arsenal și Liverpool
Echipa engleză Aston Villa a învins duminică, în deplasare, scor 2-0, gruparea londoneză Arsenal, în etapa a 33-a din Premier League. Oaspeţii au marcat în minutele 84 şi 87. Arsenal a...
#Chelsea, #tottenham, #premier league , #stiri fotbal