Cher a cerut tutela fiului ei de 47 de ani. Celebra cântăreață susține că este ”incapabil” să-și gestioneze banii

Joi, 28 Decembrie 2023, ora 10:17
2535 citiri
Cher a cerut tutela fiului ei de 47 de ani. Celebra cântăreață susține că este ”incapabil” să-și gestioneze banii
Cher FOTO Facebook/Cher

Cântăreaţa şi actriţa Cher a cerut să-i fie acordată tutela pentru fiul ei cel mic, susținând că este un consumator de droguri, scrie skynews.com.

În documentele legale consultate de New York Post şi de site-ul de ştiri pentru celebrităţi TMZ, vedeta pop sugerează că Elijah Blue Allman este ”incapabil să îşi gestioneze propriile resurse financiare”.

Potrivit TMZ, bărbatul în vârstă de 47 de ani are dreptul la plăţi regulate de la un fond înfiinţat de regretatul său tată şi cântăreţ Gregg Allman din trupa Allman Brothers Band.

Se spune că Cher, care a fost căsătorită cu Allman între 1975 şi 1979, se teme că acesta îşi va cheltui toţi banii pe droguri din cauza unor presupuse probleme legate de sănătatea sa mintală şi de abuzul de substanţe.

Doi dintre fraţii săi ar fi nominalizat-o pe Cher să aibă grijă de afacerile financiare şi personale ale fiului ei.

Un exemplu notoriu al unuia dintre aceste aranjamente juridice complexe a fost cel al lui Britney Spears, a cărei viaţă s-a aflat în mare parte sub controlul tatălui ei din 2008 până în 2021. Acest lucru a fost pus în aplicare după ce s-a spus că Spears ar fi suferit de probleme de sănătate mintală.

Documentele lui Cher, care au fost depuse miercuri, vin după ce aceasta a negat acuzaţiile potrivit cărora ar fi angajat bărbaţi pentru a-şi răpi fiul dintr-o cameră de hotel din New York, în noiembrie 2022. Afirmaţiile au fost făcute de soţia lui, Marie King, de care a intentat divorţ în 2021.

Cher a declarat pentru revista People că ”acest zvon nu este adevărat”.

Cântăreaţa în vârstă de 77 de ani a folosit, de asemenea, depunerea dosarului de tutelă pentru a o ataca pe King, acuzând-o că nu a fost ”sprijin pentru recuperarea lui Elijah” şi că a lucrat pentru a-l împiedica ”să devină curat şi treaz”.

Acesta adaugă că Cher îşi iubeşte fiul ”enorm şi a acţionat întotdeauna cu gândul la interesele lui”.

Cher mai are un fiu, Chaz Bono, în vârstă de 54 de ani, din căsătoria cu Sonny Bono.

Quarterly Report - Editia 4

Donald Trump a asistat alături de soția sa la ceremonia de absolvire a fiului lor, la o universitate din Florida VIDEO
Donald Trump a asistat alături de soția sa la ceremonia de absolvire a fiului lor, la o universitate din Florida VIDEO
Barron Trump, în vârstă de 18 ani, al cincilea copil al celui de-al 45-lea președinte al SUA, republicanul Donald Trump, și-a finalizat studiile la Academia Oxbridge din Florida. Când...
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 18 mai. Zodia care va face o nouă cucerire
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 18 mai. Zodia care va face o nouă cucerire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Ai putea...
#Cher, #cantareata, #tutela, #fiu, #consumator droguri, #bani , #stiri vedete