Chipsuri cu gust de șosete nespălate, pe rafturile supermarketurilor din România. Reclama produsului controversat VIDEO

Miercuri, 29 Martie 2023, ora 14:48
5013 citiri
Chipsuri cu gust de șosete nespălate, pe rafturile supermarketurilor din România. Reclama produsului controversat VIDEO
Chipsurile cu aromă de șosete FOTO Captură Video Facebook/ Csíki Csipsz

Un nou produs controversat a fost scos pe piață de firma din județul Harghita, cea care a produs și conservele cu excremente de urs. Este vorba despre un sortiment de chipsuri cu aromă de șosete nespălate.

Produsul s-ar găsi deja pe rafturile supermarketurilor din România. Autoritățile au transmis că vor verifica produsul deoarece ar putea fi vorba despre reclamă falsă. Cu toate acestea, chipsurile cu aromă de șosete au apărut recent în magazine, alături de alte sortimente produse de aceeași firmă din Harghita, conform B1TV.

Într-o postare publicată recent pe pagina de Facebook a companiei, reiese faptul că aceasta ar fi o campanie de 1 Aprilie, iar chipsurile cu șosete sunt ediție limitată. Din reclamă reiese faptul că ”aroma” ar fi de șosete nespălate, însă acest lucru nu reiese și din lista ingredientelor neapărat.

Chipsurile conțin cartofi 62%, ulei de floarea soarelui 34%, plante medicinale 2,5%, măceșe, cimbrișor. roiniță, oregano, mentă și sare 1,5%. O pungă de 60 de grame costă 5,50 lei în magazine.

#chipsuri, #sosete nespalate, #aroma , #stiri sociale