888poker sărbătorește 20 de ani de activitate cu un nou Ambasador Cultural: dublul campion mondial IBO Chris Eubank Jr.

Advertorial
Marti, 18 Ianuarie 2022, ora 18:32
22785 citiri
888poker sărbătorește 20 de ani de activitate cu un nou Ambasador Cultural: dublul campion mondial IBO Chris Eubank Jr.
IBO Chris Eubank Jr FOTO: 888poker.ro

888poker, una din cele mai populare camere de poker online din lume, parte a 888 Holdings PLC (LSE: 888), incepe cel de-al 20-lea an de activitate semnand un parteneriat cu Chris Eubank Jr., dublu campion mondial IBO la categoria super mijlocie intre anii 2017 si 2019. Astfel, superstarul britanic in varsta de 32 de ani devine noul Ambasador Cultural al 888poker.

Clasat pe locul 1 in topul World Boxing Association & BoxRec la categoria mijlocie, Chris Eubank Jr. si-a consolidat in ultimii ani pozitia de top in istoria acestui sport fantastic, invingandu-i in 2021 pe Marcus Morrison si Wanik Awdijan, pentru ca acum sa se afle in plina pregatire pentru super-meciul din februarie, in care adversar ii va fi Liam Williams.

In afara ringului, Chris Eubank Jr. este si un jucator de poker pe cat de pasionat, pe atat de talentat. In trecut, Chris a participat la jocuri de poker cu mize mari in mai toate colturile lumii si a fost unul dintre invitatii celebrului show NBC Poker After Dark.

Noua colaborare marcheaza 20 de ani de activitate pentru 888poker, aniversare care va fi sarbatorita pe parcursul anului. Infiintat in 2002, 888poker a crescut constant, devenind una dintre cele mai importante destinatii pentru iubitorii pokerului online. Pana in prezent, 888poker a reusit sa stranga peste 15 milioane de jucatori, a impartit peste 25 de miliarde de maini si a acordat mai mult de 6 miliarde de dolari in premii la turnee.

Gratie unei strategii optime cu privire la continut si punand accent in permanenta pe inovatie, 888poker a contribuit in mod constant la trasarea liniilor industriei de profil. Abordarea unica include si recent lansata platforma de poker de ultima generatie, care utilizeaza tehnologia marca 888 pentru a asigura jucatorilor cele mai bune conditii pentru a se bucura de jocul preferat pe internet.

Pentru a sarbatori cea de-a 20-a aniversare, 888poker va gazdui diverse evenimente de-a lungul anului, inclusiv o serie de evenimente ce il vor avea in centrul atentiei chiar pe Chris Eubank Jr., noul Ambasador Cultural 888poker. Detalii despre aceste evenimente vor fi anuntate in timp util.

"Pokerul este una din marile pasiuni ale mele, asa ca sunt incantat de parteneriatul cu 888poker. Pentru mine, frumusetea pokerului provine din capacitatea de a crea comunitati si este extraordinar ca, gratie platformei 888 user friendly, pokerul este mai mult despre distractie si mai putin despre grinderi la toate nivelurile. Abia astept sa incepem in mod oficial noua colaborare in lunile care urmeaza si sunt nerabdator sa intalnesc membrii comunitatii 888poker la mesele de joc!" a comentat Chris Eubank Jr.

Amit Berkovich, VP, Head of Poker la 888, a comentat: "Sunt bucuros sa-i urez bun venit lui Chris in familia 888poker, in calitate de Ambasador Cultural.

Autenticitatea, integritatea si entuziasmul pe care le aduce - fie ca este in ring sau la mesele de poker - se potrivesc perfect cu valorile si brandul nostru. Este un parteneriat fantastic si un start extrem de interesant pentru cel de-al 20-lea an din istoria 888poker.

La fel ca si Chris, in ultimele doua decenii, 888poker a reusit sa-si castige locul intre cei mai buni din lume, gratie angajamentului nostru de a ne imbunatati in mod constant pentru a le asigura jucatorilor nostri divertisment de cea mai buna calitate. Pe masura ce privim in viitor, avem multe lucruri planificate pentru a sprijini evolutia continua a brandului 888poker, asigurandu-ne astfel ca vom continua sa oferim experiente distractive, creative si incitante jucatorilor din intreaga lume."

#Chris Eubank, #ambasador cultural, #campion mondial IBO , #jocuri online