Chris Rock, despre palma primită la Oscar de la Will Smith: ”Am fost lovit de nenorocitul ăsta”

Duminica, 05 Martie 2023, ora 16:20
4894 citiri
Chris Rock, despre palma primită la Oscar de la Will Smith: ”Am fost lovit de nenorocitul ăsta”
Chris Rock a fost lovit de Will Smith

Chris Rock a vorbit pe larg pentru prima dată despre faptul că a fost pălmuit de Will Smith în timpul galei premiilor Oscar, la aproape un an de la scandalul care a şocat milioane de telespectatori din întreaga lume.

„Toată lumea ştie, da, s-a întâmplat, am fost pălmuit în urmă cu un an - am fost lovit de nenorocitul ăsta”, a spus Rock. „Şi oamenii spun: ‘Te-a durut?’ Încă doare. Aud Summertime cum îmi sună în urechi”, potrivit The Guardian.

Rock a părut obosit şi frustrat când a vorbit despre Smith la sfârşitul show-ului său de stand-up „Selective Outrage”, care a fost transmis în direct pe Netflix de la Hippodrome Theatre din Baltimore sâmbătă seara.

În timpul ceremoniei Oscar de anul trecut, Smith, care a câştigat premiul pentru cel mai bun actor în acea seară, l-a pălmuit pe Rock în mijlocul transmisiunii, după ce a glumit pe seama tunsorii soţiei sale, Jada Pinkett Smith, care suferă de alopecie. Ulterior, comediantul a refuzat să depună plângere.

Câteva zile mai târziu, Rock a apărut în Boston, pe scenă, şi a spus: „Încă procesez ceea ce s-a întâmplat. Deci, la un moment dat, voi vorbi despre rahatul acela. Şi va fi serios şi amuzant”. În ciuda faptului că a plecat într-un turneu mondial, aceasta este prima dată când comediantul vorbeşte pe larg despre incident.

Rock, care a făcut mai multe comentarii în noul său show despre oamenii care caută atenţie clasificându-se drept victime, a spus: „Nu sunt o victimă. Nu mă vei vedea niciodată la Oprah sau la Gayle plângând. N-o să se întâmple niciodată... Am primit lovitura aia ca (boxerul Manny) Pacquiao. Am luat-o ca Pacquiao. A durut? Da nenorocitule, m-a durut”.

El a respins oamenii care îl descriu pe el şi pe Smith ca luptători, spunând: „În primul rând, ştiu că nu poţi să-ţi dai seama uitându-te la televizor, dar Will Smith este semnificativ mai mare decât mine. Nu avem aceeaşi dimensiune. Will Smith face filme fără cămaşă pe el. Nu m-ai văzut niciodată făcând un film fără tricou. Sunt într-un film în care mă operează pe inimă deschisă, port un pulover”.

„Will Smith l-a jucat pe Muhammad Ali într-un film. Crezi că am dat o audiţie pentru acel rol? El l-a jucat pe Muhammad Ali, eu am jucat Pookie în New Jack City”.

El a dezvăluit că palma a inspirat numele show-urilor sale.

„Will Smith practică indignarea selectivă. Toată lumea ştie ce naiba s-a întâmplat. Şi toată lumea ştie că nu am nimic de-a face cu rahatul ăsta. Nu am avut nicio „încurcătură”, a spus el, referindu-se la relaţia pe care Pinkett Smith a avut-o cu rapperul August Alsina în timp ce era căsătorită cu Smith. Pinkett Smith i-a recunoscut lui Smith într-un episod din show-ul ei online, „Red Table Talk”.

„Soţia lui avea o relaţie cu prietenul fiului său, bine? În mod normal, nu aş vorbi despre rahatul ăsta, dar dintr-un motiv oarecare... ei au publicat rahatul ăsta pe internet. Habar n-am de ce doi oameni talentaţi ar face ceva atât de josnic. Ce naiba?”.

„Toţi de aici au fost înşelaţi. Niciunul dintre noi nu a fost vreodată intervievat la televizor de persoana care ne-a înşelat... Ea l-a rănit mult mai mult decât m-a rănit el pe mine”, a spus Rock, adăugând că a încercat să-l sune pe Smith după aceea pentru a-i spune că îi pare rău pentru ce i s-a întâmplat dar nu a răspuns.

„Toată lumea l-a numit târfă pe acel om... şi pe cine a lovit el? Pe mine”, a adăugat el în faţa publicului amuzat.

„L-am iubit pe Will Smith, l-am iubit toată viaţa. L-am văzut în deschidere la Run DMC... a făcut nişte filme grozave. M-am simţit mereu legat de el. Şi acum mă uit la „Emancipation” doar ca să-l văd cum e biciuit”.

El a spus că nu a ripostat în acea seară „pentru că am părinţi. Pentru că am fost educat. Şi ştii ce m-au învăţat părinţii mei? Nu te bate în faţa oamenilor albi”, a spus el, aruncându-şi microfonul la pământ pentru a încheia spectacolul.

Smith a vorbit în repetate rânduri despre palmă de atunci, prezentându-i scuze public lui Rock a doua zi pe Instagram: „Am fost deplasat şi m-am înşelat. Sunt jenat şi acţiunile mele nu au arătat bărbatul care vreau să fiu”. Luni mai târziu, el a spus că l-a contactat pe Rock, dar aceasta a spus că „nu este pregătit să vorbească”.

Quarterly Report - Editia 4

Rareș Hopincă avertizează că Sectorul 2 suferă prejudicii de milioane de euro din cauza conflictului dintre primarul de sector Radu Mihaiu și Nicușor Dan
Rareș Hopincă avertizează că Sectorul 2 suferă prejudicii de milioane de euro din cauza conflictului dintre primarul de sector Radu Mihaiu și Nicușor Dan
Candidatul PSD-PNL la Primăria Sectorului 2, Rareș Hopincă, îl acuză marți, 28 mai, pe Nicușor Dan că va distruge lucrările făcute în campania electorală de Radu Mihaiu pe strada...
Nicolae Ciucă, cupris de febra campaniei electorale: „Nicolae Robu este cel mai bun candidat pentru primăria Timişoarei” FOTO/VIDEO
Nicolae Ciucă, cupris de febra campaniei electorale: „Nicolae Robu este cel mai bun candidat pentru primăria Timişoarei” FOTO/VIDEO
Nicolae Ciucă, președintele PNL a afirmat că Nicolae Robu este cel mai bun candidat pentru primăria Timişoarei și că acest lucru este demonstrat de faptele și rezultatele sale. Liderul...
#chris rock, #Will Smith, #premiile Oscar , #stiri externe