Prima reacție a lui Chris Rock după scuzele lui Will Smith: ”Am fost pălmuit de Suge Smith”

Luni, 01 August 2022, ora 12:54
7827 citiri
Prima reacție a lui Chris Rock după scuzele lui Will Smith: ”Am fost pălmuit de Suge Smith”
Chris Rock

La câteva zile după ce a vorbit pentru prima dată despre palma primită la gala Oscar şi după videoclipul în care Will Smith îşi cere scuze, Chris Rock s-a referit din nou la incident, scrie revista americană People. Într-un show de stand-up, umoristul a denunţat într-un monolog maniera în care "fiecare persoană încearcă să fie o victimă" în acest caz.

"Dacă toată lumea afirmă că este o victimă, atunci nimeni nu va mai asculta adevăratele victime. Adică pe mine, care am fost pălmuit de Suge Smith", a declarat el referindu-se la Suge Knight, figură a rap-ului şi cofondator al Death Row Records, condamnat la 28 de ani de închisoare pentru că l-a ucis pe producătorul rap Terry Carter în 2015.

"Am plecat la muncă a doua zi (după palma primită). Am copii (de hrănit)", a adăugat el. "Oamenii care spun că doar cuvintele pot răni nu au fost niciodată loviţi în faţă".

Will Smith, care şi-a şocat fanii şi lumea cinematografiei lovindu-l peste faţă pe Chris Rock pe scena premiilor Oscar în martie, a publicat vineri un videoclip în care îi prezintă scuze umoristului. Vedeta îşi ceruse scuze printr-un comunicat a doua zi după incidentul care a eclipsat seara Oscar pe 27 martie. Will Smith a detaliat acum sentimentele sale.

"L-am contactat pe Chris şi mesajul pe care l-am primit a fost că nu este pregătit să vorbească şi când va fi mă va căuta", a spus Smith în videoclipul de aproape 6 minute, difuzat pe reţelele de socializare.

"Aşa că îţi spun, Chris, că îţi cer iertare. Comportamentul meu a fost inacceptabil şi sunt aici când vei fi pregătit să vorbim".

Will Smith a prezentat scuze şi mamei şi fratelui lui Chris Rock, precum şi familiei sale, în special soţiei sale Jada Pinkett-Smith. În acea seară, o glumă a lui Chris Rock despre tunsoarea soţiei sale, afectată de alopecie - o boală care provoacă căderea părului, despre care ea a vorbit - a declanşat scandalul.

"Mi-am petrecut ultimele trei luni reluând şi (încercând să) înţeleg nuanţele şi dificultăţile a ceea ce s-a întâmplat” în acea zi, a spus Will Smith în videoclipul său. "Nu voi încerca să analizez totul acum, dar vă pot spune că nu a existat nicio parte din mine care să creadă că acesta a fost modul corect de a mă comporta în acel moment".

Spunând că regretă profund că şi-a dezamăgit admiratorii, el a explicat că încearcă "să nu pară că este plin de remuşcări fără să-i fie ruşine” de el însuşi. "Sunt om şi am făcut o greşeală şi încerc să nu mă consider un nemernic", a conchis el.

Quarterly Report - Editia 4

Doliu în lumea filmului. A murit un cunoscut regizor, nominalizat la Oscar, la 53 de ani
Doliu în lumea filmului. A murit un cunoscut regizor, nominalizat la Oscar, la 53 de ani
Regizorul nominalizat la Oscar Morgan Spurlock, cunoscut mai ales pentru filmul său din 2004 despre fast-food, Super Size Me, a murit la vârsta de 53 de ani, relatează BBC. În documentarul...
Ciolacu: "Nu putem confunda coaliţia cu Guvernul României". Ce a stârnit nemulțumirea primului ministru
Ciolacu: "Nu putem confunda coaliţia cu Guvernul României". Ce a stârnit nemulțumirea primului ministru
Deciziile luate în coaliția PSD-PNL sunt una, iar cele luate în Guvern sunt cu totul alta, a declarat, luni, 27 mai, premierul Marcel Ciolacu, care a susținut că acestea nu trebuie confundate...
#chris rock, #Will Smith, #Oscar , #stiri vedete