Dezvăluiri despre starea lui Christoph Daum. Tipul de cancer de care suferă fostul selecționer al României

Sambata, 22 Octombrie 2022, ora 18:30
3071 citiri
Dezvăluiri despre starea lui Christoph Daum. Tipul de cancer de care suferă fostul selecționer al României
Christoph Daum

Christoph Daum, fost selecţioner al naţionalei României, a anunţat, vineri, pe Instagram, că a fost diagnosticat cu cancer în urmă cu ceva timp, el precizând că tratamentul are rezultate pozitive.

“Aş vrea să mă adrezez vouă cu un mesaj foarte personal: din nefericire, a trebuit să mă retrag din viaţa publică în ultimele luni deoarece am fost diagnosticat cu cancer la un control de rutină. De atunci, am fost alături de prof. dr. Jurgen Wolf şi echipa de la CIO Koln pe cele mai bune mâini şi mă bucur că tratamentul funcţionează foarte bine în cazul meu!

Mă ştiţi: sunt un luptător şi voi înfrunta acestă provocare cu optimism şi din toate puterile. Drept urmare, vă rog să ţineţi cont de faptul că am nevoie să mi se respecte intimitatea ca să mă fac bine cât mai curând posibil”, a notat Daum.

Conform jurnaliștilor germani de la Bild, Daum a fost diagnosticat cu cancer pulmonar și a început deja chimioterapia. Fostul selecționer al României este însă optimist și își face planuri pentru viitor alături de soția Angelica.

#Christoph Daum, #natonala, #selectioner, #cancer , #nationala