Christoph Daum, bagat in sedinta de conducerea FRF: Iata concluziile germanului

Marti, 01 August 2017, ora 16:37
3800 citiri
Christoph Daum, bagat in sedinta de conducerea FRF: Iata concluziile germanului

Selectionerul Christoph Daum a fost bagat in sedinta de conducerea FRF, el prezentand marti un raport in fata Comitetului Executiv.

Germanul s-a declarat multumit de intalnire, explicand ca aceste intalniri ii ofera prilejul de a explica ce si cat munceste la nationala Romaniei.

"E foarte important ca membrii Comitetului Executiv sa aiba un feedback despre cum muncesc, despre cum merge acest proces de innoire. Trebuie sa se stie clar modul cum lucram. Totodata, ce planuri avem pentru un viitor in care sa avem rezultate mai bune si sa facem performanta.

Meciul cu Chile a fost pentru mine semnul ca putem juca foarte bine, am fost multumit de cum a aratat echipa. Cred ca acum membrii comitetului au inteles pe deplin proiectul meu si cum putem progresa", a spus Daum pentru site-ul oficial al FRF.

In privinta prelungirii contractului sau, selectionerul a explicat ca decizia nu este la el si ca numai FRF poate lua hotararea.

"Nu depinde de mine daca voi mai continua ca selectioner, contractul meu expira la finalul preliminariilor. Ma bucur ca, acum, atat Comisia Tehnica, cat si Comitetul Executiv, stiu cum lucrez. Sunt doar doua optiuni, ori ne oprim, ori continuam pana in 2020. Dar nu e decizia mea. Nu sunt aici pentru ca altfel as fi fost somer, sunt aici ca sa ajut la dezvoltarea fotbalului romanesc si sa obtin rezultate bune. Si sa stiti ca sunt foarte autocritic. Nu ma multumesc cu punctele pe care le avem in grupa acum, dar meciul cu Chile imi da sperante ca suntem pe drumul cel bun. Acum imi continui munca, ma duc sa vorbesc cu Vlad Chiriches, merg sa urmaresc echipele romanesti in cupele europene, in Liga 1, dar si jucatorii din strainatate."

Contractul lui Daum cu nationala Romaniei expira la finalul acestui an, la finalul preliminariilor Mondialului din 2018.

Citeste si:
Istoria guvernelor României
Istoria guvernelor României
O fi bimilenară istoria ceaușistă a poporului român, dar istoria documentată a guvernelor României nu este mai veche de 159 de ani. În tot acest timp, Principatele Unite, apoi Regatul...
Gabriela Firea, despre proiectul PSD privind plafonarea prețurilor la energie și gaze: „Noile facturi dublate ar însemna un cost suplimentar de minim 1200 de euro pe an”
Gabriela Firea, despre proiectul PSD privind plafonarea prețurilor la energie și gaze: „Noile facturi dublate ar însemna un cost suplimentar de minim 1200 de euro pe an”
Gabriela Firea a anunțat luni, 18 octombrie, că proiectul PSD privind plafonarea prețurilor la energie și gaze va ajunge astăzi în Senat. Astfel, potrivit proiectului social democraților,...
Sursa: Ziare.com