Daum, incantat de victoria cu 5-0 a Romaniei: "E fantastic". Avertisment pentru meciul cu Kazahstan

Duminica, 09 Octombrie 2016, ora 08:13
9126 citiri
Daum, incantat de victoria cu 5-0 a Romaniei: "E fantastic". Avertisment pentru meciul cu Kazahstan
Foto: Facebook/ Echipa nationala de fotbal a Romaniei

Selectionerul echipei nationale de fotbal a Romaniei, Christoph Daum, a declarat sambata seara, dupa victoria cu 5-0 din deplasare cu Armenia, ca nu se astepta la un asemenea rezultat si a apreciat drept "fantastic" faptul ca jucatorii sai nu au facut pasul inapoi in momentul in care au deschis scorul si se aflau in superioritate numerica.

"Nu ma asteptam la acest rezultat. Dar niciodata nu stii cum se va termina, muncesti si pregatesti totul de fiecare data... Dar azi am pasat foarte bine, jucatorii au interactionat excelent si toate aceste lucruri au dus la acest rezultat.

Am fost foarte concentrati, fiecare jucator a stiut foarte bine ce are de facut. Normal, am avut un inceput de meci bun, dar echipa nu a facut pasul inapoi, iar asta a fost fantastic.

Le-am spus sa continuam, sa nu se opreasca dupa ce am deschis scorul. Am tinut foarte mult sa avem in continuare controlul partidei pentru ca Armenia putea sa intre in meci, chiar si avand un jucator mai putin. Pentru ca in mod normal o echipa in zece jucatori munceste mai mult.

Am incercat sa ii tin activi pe jucatori, sa se miste mai mult, sa alerge mai mult, sa nu stea pe teren si sa se bazeze pe acel 4-0 de la pauza. Bineinteles ca rezultatul este multumitor, dar ma bucura mai mult modul in care au realizat acest scor", a spus Daum la postul Digi Sport.

Christoph Daum a mai spus ca Romania nu poate castiga la scor de fiecare data, precizand ca s-ar multumi cu o victorie cu 1-0 in partida din 11 octombrie cu Kazahstan.

"Nu trebuie sa ne asteptam ca acest lucru sa se intample la fiecare meci. Daca vom castiga cu 1-0 in Kazahstan ar fi remarcabil, importante sunt cele trei puncte. Faptul ca temperatura va fi scazuta la Astana va face sa fie meciul si mai greu deoarece Kazahstan a pierdut cu 0-5 in Muntenegru si va incerca sa recupereze ceva dupa acel meci.

Am jucatori insa cu mult caracter, toti sunt motivati pentru calificare. Trebuie sa ne depasim limitele in meciul cu Kazahstan pentru a ne impune", a mentionat selectionerul.

Iata si care a fost reactia lui Christoph Daum, imediat dupa meci

"Tricolorii" au invins Armenia cu 5-0, in etapa a doua a preliminariilor Cupei Mondiale din 2018. Golurile noastre au fost marcate de Bogdan Stancu, Adi Popa, Nicolae Stanciu, Razvan Marin si Alex Chipciu.

Romania are astfel 4 puncte dupa doua etape in preliminarii.

Urmatorul meci al "tricolorilor" va avea loc marti, de la ora 19:00, in Kazahstan, in direct pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#Christoph Daum reactie Romania Armenia, #Daum Romania invins Armania , #Romania