Gabi Torje face dezvaluiri in premiera despre Christoph Daum: Ne-a dat jos din autocar si ne-a pus sa-l tragem. N-am mai patit asa ceva niciodata

Miercuri, 06 Septembrie 2017, ora 21:05
26367 citiri
Gabi Torje face dezvaluiri in premiera despre Christoph Daum: Ne-a dat jos din autocar si ne-a pus sa-l tragem. N-am mai patit asa ceva niciodata
Foto: Instagram/Karabukspor

Mijlocasul Gabi Torje a vorbit fara perdea despre relatia pe care a avut-o cu Christoph Daum.

Torje a fost dat la o parte de Daum la inceputul campaniei de calificare, iar acum spune ca neamtul avea metode foarte ciudate.

Ca exemplu, Torje a dezvaluit ca Daum a dat jucatorii jos din autocar si i-a pus sa traga de el.

"Ne-a dus in team building si ne-a pus sa tragem 5 jucatori de autocar. Apoi a dat jos alti 5 jucatori jos din autocar si i-a pus sa traga. La final, a dat jos toata echipa sa traga autocarul, sa ne arate ca daca tragem impreuna autocarul reusim. Cand ai jucatori cu personalitate, nu poti sa-i pui sa traga de autocar", a spus Torje la Digi Sport.

Torje a mentionat apoi ca si Denis Alibec plateste pentru ca are personalitate si a afirmat ca nu s-a mai intalnit niciodata cu o astfel de situatie.

"Eu am jucat in 4 campionate din Europa si niciodata nu mi s-a mai intamplat. Ii ziceam ca astea se fac la gradinta, ca nu suntem copii de 5 ani. Printr-un coleg mi-a transmis sa fiu atent ca nu ma mai cheama la nationala si asa s-a intamplat", a adaugat Torje.

"Daum m-a dat la o parte pentru ca nu-i plac jucatorii cu personalitate. Daca vorbesti, daca mai comentezi la un antrenament, nu-i place. El vrea doar jucatori care stau cu capul in jos, care nu scot o vorba in vestiar", a precizat Torje.

Jucatorul lui Karabuk a precizat ca situatia la echipa nationala era complet diferita cu Victor Piturca antrenor.

"Cu nea Piti era altfel. Desi parea serios, facea caterinca impreuna cu noi. Cand era de munca, munceam, dar era si atmosfera buna. Cand era el antrenor nu vedeai niciodata sa iasa un jucator sa spuna ca nu se mai poate, ca e nevoie de o schimbare", a conchis Torje.

In plus, Torje a afirmat ca au existat si probleme de comunicare. "El ne vorbea in engleza si Ionut Badea face o sinteza. Poate ca unii jucatori nu intelegeau engleza. Una e cand transmiti in romana, alta in engleza".

Torje are 54 de meciuri la echipa nationala si 11 goluri marcate.

C.S.

#Gabi Torje dezvaluiri Christoph Daum, #dezvaluiri Daum Torje , #Romania