Ghinionistul Christoph Daum

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Miercuri, 02 Noiembrie 2016, ora 07:35
6641 citiri
Ghinionistul Christoph Daum

Christoph Daum se declara ghinionist pentru ca nu a anticipat forma senzationala a lui Claudiu Keseru si l-a "sarit" de la convocare pe atcantul celor de la Ludogorets, cel mai in forma jucator roman in momentul de fata. Dar sa fie vorba numai despre ghinion?

Selectionerul s-a aparat atunci cand a fost intrebat de ce nu l-a convocat pe Keseru spunand ca, pana la data alcatuirii lotului, Claudiu nu marcase niciun gol, el neavand de unde sa stie ca dupa aceea se va descatusa.

Logica aceasta merge pana la un punct, acesta fiind chiar lotul lui Daum. Bun, putem fi de acord ca selectionerul nu avea de unde sa stie ca in ultima saptamana si jumatate Keseru va marca noua goluri. Cred ca nici macar jucatorul nu se astepta la asa ceva. Insa, daca atacantul lui Ludogorets a fost lasat acasa din cauza formei slabe, de ce nu i s-a aplicat acelasi tratament si lui Florin Andone, de exemplu?

Stiti cate goluri a marcat Andone in acest sezon, domnule Daum? Exact, nici macar unul! Asta desi este folosit meci de meci in Spania.

O sa-mi spuneti ca prima liga din Spania nici nu se poate compara cu prima liga din Bulgaria si asa este, insa aici vorbim despre forma jucatorilor. Keseru nu a inscris doar in poarta unor echipe obscure din tara vecina, ci si in cea a englezilor de la Arsenal, in grupele Champions League.

Personal, mie mi se pare o gafa mare din partea lui Daum aceasta neconvocare a lui Keseru pentru cel mai important meci din preliminariile Campionatului Mondial. Si, din pacate, nu este prima greseala de acest fel pe care a facut-o.

Selectionerul german a adus un suflu nou in fotbalul romanesc, fara indoiala, insa nu a adus, cel putin pana acum, acel plus pe care il asteptam.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Christoph Daum nationala Romania, #Daum selectie nationala Romania, #Keseru Daum nationala Romania , #Romania