Mihai Stoica ii cere lui Christoph Daum sa demisioneze: "Du-te acasa!"

Marti, 05 Septembrie 2017, ora 00:07
7899 citiri
Mihai Stoica ii cere lui Christoph Daum sa demisioneze: "Du-te acasa!"
Foto: Facebook/Mihai Stoica

Directorul sportiv de la FCSB, Mihai Stoica, i-a cerut lui Christoph Daum sa-si dea demisia de la echipa nationala, dupa ce a pierdut si ultima sansa de calificare la Cupa Mondiala.

Stoica i-a reprosat lui Daum ca nu i-a convocat pe Ovidiu Hoban, Denis Alibec si Claudiu Keseru.

"Hoban marcheaza 3 goluri in campionat, e titular in echipa liderului, nu vrei sa-l convoci, dar faci experimente cu un fotbalist care n-a jucat inchizator nici la juniori...

Vii sau iti trimiti amaratii de pe langa tine la meciurile Stelei, nu vrei sa-l convoci pe Alibec, ai golgheterul Bulgariei, Keseru, nu vrei sa-l convoci, termini fara nr 9 pe teren meci pe care trebuie sa-l castigi... Cum s-o zice bun simt in germana? Du-te acasa, gluma proasta! Si ia cu tine si inteligentii care te-au adus de nicarieri", a scris pe Facebook Mihai Stoica.

Echipa nationala a Romaniei a ramas si fara ultima sansa de calificare la Cupa Mondiala din 2018 dupa ce a pierdut in Muntenegru, scor 1-0.

In meciul ultimei sanse, Christoph Daum a adoptat o tactica ultradefensiva, iar jocul a fost unul cu adevarat penibil din partea fotbalistilor nostri.

Meciul cu Muntenegru este doar ultimul dintr-o serie in care am fost departe de fotbalul adevarat, iar in curand este posibil sa scapam de selectionerul Christoph Daum, cel mai bine platit antrenor din istoria nationalei.

C.S.

#Mihai Stoica demisie Christoph Daum, #demisie Christoph Daum , #Romania