Presa din Germania il pune la zid pe selectionerul Christoph Daum

Sambata, 09 Septembrie 2017, ora 11:00
18551 citiri
Presa din Germania il pune la zid pe selectionerul Christoph Daum
Foto: Hepta.ro

Criticat puternic in Romania si cu zilele numarate la echipa nationala, Christoph Daum este critica puternic si in tara natala, Germania.

Intr-un editorial aparut in publicatia Frankfurter Rundschau, Daum este descris ca fiind un antrenor "expirat" de ani buni, inca din vremea in care a retrogradat-o pe Eintracht Frankfurt.

In plus, sursa citata mai noteaza ca Daum ar trebui sa mearga la pescuit pentru a-si gasi o activitate mai placuta, cu referire cla undita primita din partea unui jurnalist roman.

"Sunt o multime de dovezi ca vremea lui Christoph Daum a expirat. S-a intamplat asta inca de cand o preluase pe Eintracht Frankfurt, in 2011. Omul care candva era mare, candva considerat o binecuvantare sau o salvare, era in in elementul sau. A muncit 25 de ore pe zi si totusi a plecat fara surle si trambite.

Din 2011 a inceput declinul fostului campion. De atunci, steaua fostului campion a inceput sa apuna. Principiul Christoph Daum nu mai capteaza. In cele din urma, a fost invins de Muntenegru, iar zilele sale in Carpati sunt numarate. Poate ca Daum pescuieste acum, cu undita cea noua", a scris publicatia germana.

Soarta lui Christoph Daum la nationala Romaniei va fi decisa la mijlocul saptamanii viitoare.

Christoph Daum a preluat nationala Romaniei in iulie 2016, dupa ce in ultimii doi ani nu mai antrenase pe nimeni.

Sub comanda neamtului, Romania a ratat calificarea la Cupa Mondiala din 2018, avand doar doua victorii in opt meciuri, ambele cu Armenia, cand am jucat in superioritate numerica.

Neamtul are un salariu lunar de 45 de mii de euro pe luna, conform spuselor celor din Federatia Romana de Fotbal.

Contractul sau este valabil pana in luna noiembrie.

C.S.

#Christoph Daum criticat presa SUA , #Romania