Reactia lui Christoph Daum dupa victoria cu Armenia: Ce spune despre o eventuala demisie

Sambata, 02 Septembrie 2017, ora 00:12
11060 citiri
Reactia lui Christoph Daum dupa victoria cu Armenia: Ce spune despre o eventuala demisie
Foto: FRF

Christoph Daum a oferit prima reactie dupa victorie chinuita obtinuta de nationala Romaniei cu Armenia.

Selectionerul Romaniei considera ca meciul a fost dificil deoarece Armenia s-a aparat aglomerat.

"A fost un meci foarte dificil, pentru ca Armenia a jucat cu 5 fundasi. A fost greu sa gasim solutii pe contraatac. In repriza a doua am schimbat tactica si am avut mai mult de 20% posesie fata de Armenia, plus multe ocazii. Am ratat si penalti... Am continuat sa credem in victorie si asta am apreciat. Meritam victoria si aceste 3 puncte", a spus Daum la Digi Sport.

"Am sa laud progresul unor jucatori: Ganea, Baluta, Benzar si, chiar, Stanciu. Sunt multumit de acesti jucatori tineri", a continuat acesta.

Pentru tricolori urmeaza acum intalnirea cu Muntenegru, iar Daum se asteapta la o partida extrem de difcila, in care nationala noastra nu va porni favorita.

"O sa avem un meci greu in Muntenegru, pentru ca e o nationala cu jucatori puternici. Vom incerca sa facem o surpriza acolo. Va fi dificil, dar nu putem sa renuntam", a precizat tehnicianul neamt.

La TVR, Daum a vorbit si despre o eventuala plecare de la nationala Romaniei, anuntand ca va ramane pana la terminarea contractului, adica pana la finalul preliminariilor.

"Pentru mine erau doua optiuni, sa prelungesc pana in 2020 si reconstruim echipa sau sa plec... Raspunsul FRF a fost sa stam pana la finalul contractului, in 2018. Pana la urma as putea sa spun si eu gata, pentru mine e destul, nu am nevoie de acest post", a conchis Daum.

Nationala Romaniei s-a impus greu, scor 1-0, in fata reprezentantivei Armeniei, intr-un meci disputat vineri seara in preliminariile Campionatului Mondial din 2018.

Singurul gol al partidei de pe National Arena a fost marcat in prelungiri de Alexandru Maxim.

Vezi si:

  • Pentru tricolori urmeaza acum deplasarea din Muntenegru, luni seara, de la ora 21:45.

    I.G.

    #Daum reactie Romania Armenia, #Daum declaratii Romania Armenia , #Romania