Christoph Daum, fostul selectioner al Romaniei, il critica dur pe antrenorul Germaniei dupa Cupa Mondiala

Duminica, 08 Iulie 2018, ora 20:46
5604 citiri
Christoph Daum, fostul selectioner al Romaniei, il critica dur pe antrenorul Germaniei dupa Cupa Mondiala
Foto: frf.ro

Fostul antrenor al nationalei Romaniei la fotbal, germanul Christoph Daum, l-a criticat dur pe selectionerul Germaniei, Joachim Low, dupa eliminarea Germaniei inca din faza grupelor la Mondialul din Rusia.

Daum l-a criticat si pe Low, dar si pe Oliver Bierhoff, care face parte din staff-ul nationalei, fiind managerul echipei: "Low si Bierhoff s-au relaxat in loc sa isi puna intrebari. In aceasta situatie ei nu au fost pregatiti. Jogi Low si Oliver Bierhoff au fost singurii care nu au fost prezenti la conferinta antrenorilor dupa EURO 2016. Toata lumea a fost acolo sa discute despre viitorul fotbalului. In plus, selectia nu a fost facuta pe criterii de performanta. Manuel Neuer este doar un exemplu. Sunt multe altele", puncta antrenorul german pentru televiziunea germana Sport1.

Germanul a dat de inteles ca unul dintre motivele esecului din Rusia ar fi si convocarea unui numar prea mare de jucatori de la Bayern: "Pentru mine, a fost o problema si multitudinea de jucatori de la Bayern. Kimmich a declarat dupa esecul din finala Cupei ca este un sezon ratat pentru el si cu mentalitatea asta a venit la echipa nationala. Low a stat intr-o zona de confort".

Daum a fost antrenorul Romaniei in campania de calificare la CM 2018, incheind pe locul 4 o grupa cu Polonia, Muntenegru, Danemarca, Kazahstan si Armenia.

Doar 3 victorii oficiale a bifat Daum la nationala, doua cu Armenia si una cu Kazahstan.

Germania a stabilit o premiera negativa la acest Mondial, fiind pentru prima data eliminata dupa faza grupelor.

D.A.

#Christoph Daum critici la adresa selectioner, #Christoph Daum reactie dura antrenor Germania , #stiri Christoph Daum
Comentarii
Poza asdfg
asdfg
rank 4
Rade ciob de oala sparta!
Poza japonesula
japonesula
rank 1
ziare (coldea.com) promoveaza toate nulitatile, mediocritatile si