Google a lansat o versiune premium pentru browser-ul Chrome. Cu ce funcții extra vine

Luni, 15 Aprilie 2024, ora 10:51
3237 citiri
Google a lansat o versiune premium pentru browser-ul Chrome. Cu ce funcții extra vine
Foto: Pixabay

Google a lansat o nouă versiune premium a browserului său, Chrome Enterprise Premium, destinată clienților business care doresc o securitate îmbunătățită și funcții avansate de navigare.

Aceasta ediție vine să completeze oferta Chrome Enterprise, introducând tehnologii avansate bazate pe inteligență artificială, pentru a combate amenințările cibernetice mai eficient.

Chrome Enterprise Premium aduce un sistem de detecție "threat intelligence" care utilizează AI pentru a identifica și bloca forme noi de malware și atacuri de phishing cu mai multă precizie. De asemenea, sistemul de control al accesului adaptabil permite organizațiilor să ajusteze detaliat permisiunile pentru aplicațiile web, integrând mecanisme de prevenire a pierderii de date și inspectând traficul de rețea pentru a opri transferurile neautorizate.

Cu ce funcții vine abonamentul Google Premium

Potrivit Google, această versiune premium simplifică gestionarea securității pentru echipele IT, permițând aplicarea centralizată a politicilor corporative asupra software-ului, extensiilor și protocoalelor utilizate. Filtrarea URL dinamică și clasificarea site-urilor sunt alte caracteristici menite să îmbunătățească securitatea, blocând accesul la pagini web periculoase.

Chrome Enterprise Premium este construit pe fundația Chrome Enterprise, o soluție de navigare sigură și de încredere pentru mediul corporativ, lansată inițial în 2017. Versiunea de bază, Chrome Enterprise Core, continuă să ofere protecție standard împotriva phishing-ului și malware-ului fără costuri suplimentare.

Această nouă ediție este disponibilă la un cost anual suplimentar, comparativ cu abonamentul standard de 50 de dolari pe dispozitiv pe an pentru Chrome Enterprise. De asemenea, Google oferă suport tehnic non-stop pentru orice probleme întâmpinate de utilizatori și asistență dedicată echipelor IT pentru gestionarea incidentelor de securitate.

Quarterly Report - Editia 4

Reddit și OpenAI, cel mai nou parteneriat din lumea tech. Cum vor colabora companiile
Reddit și OpenAI, cel mai nou parteneriat din lumea tech. Cum vor colabora companiile
Reddit și OpenAI au anunțat un parteneriat prin care OpenAI va accesa conținutul de pe Reddit pentru a îmbunătăți chatbot-ul companiei și alte produse, în timp ce Reddit va folosi...
Vestea pe care o așteptau toți utilizatorii de Google Chrome. Ce îmbunătățiri aduce browser-ul
Vestea pe care o așteptau toți utilizatorii de Google Chrome. Ce îmbunătățiri aduce browser-ul
Google a anunțat adăugarea secțiunii Browser Health în meniul Settings al Chrome. Noua secțiune va include instrumente pentru diagnosticarea problemelor care duc la încetinirea navigării....
#Chrome, #Internet, #online , #chrome