Chuck Norris, la 84 de ani: "Mă simt ca și cum aș avea 48". Avalanșă de glume de la fani, de ziua lui: "Singura persoană care a lovit un ciclop între ochi" VIDEO

Miercuri, 13 Martie 2024, ora 23:38
7804 citiri
Chuck Norris, la 84 de ani: "Mă simt ca și cum aș avea 48". Avalanșă de glume de la fani, de ziua lui: "Singura persoană care a lovit un ciclop între ochi" VIDEO
Chuck Norris la 84 de ani FOTO Instagram

Chuck Norris a sărbătorit cea de-a 84-a aniversare arătându-și fizicul în formă și susținând că "se simte la 48 de ani".

Simbolul artelor marțiale a intrat pe Instagram pentru a împărtăși un videoclip cu cei 1,6 milioane de urmăritori ai săi, în care a fost apare executând câteva lovituri într-un sac.

"Știți, astăzi am 84 de ani, dar mă simt ca și cum aș avea 48", a spus Norris râzând, înainte de a încheia cu: "Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți".

Postarea a primit peste 372.000 de like-uri și peste 11.000 de comentarii.

De asemenea, Norris a adăugat: "Mă simt bine și rămân activ! Vă mulțumesc tuturor pentru minunatele urări de ziua de naștere. Dumnezeu să vă binecuvânteze".

Postarea a primit peste 372 de mii de like-uri și peste 11 mii de comentarii, mulți dintre aceștia fiind fani care își fac propriile versiuni ale glumelor satirice de lungă durată cu Chuck Norris.

Actorul a primit ur[ri de ziua sa de naștere din partea prietenilor săi celebri, cum ar fi Dolph Lundgren, care a spus: "La mulți ani, Chuck. Arăți teribil! Dolph".

Autorul Greg Laurie a adăugat: "La mulți ani, Chuck! Ești o comoară națională și o adevărată inspirație. Dumnezeu să te binecuvânteze!".

"Chuck Norris poartă mănuși de box pentru a proteja sacul, nu mâinile."

Mulți alții, însă, cum ar fi cineastul Justin Taite, au comentat sub forma unor false 'Chuck Norris Facts', fapte satirice care au început să apară în 2005 pe forumurile Something Awful și care au devenit de atunci un fenomen pe internet.

"Chuck Norris nu îmbătrânește, bătrânețea se teme să se strecoare în jurul lui", a spus Taite în comentariul său.

Jurnalistul de televiziune australian Karl Stefanovic a adăugat: "Chuck Norris nu are o zi de naștere. O zi de naștere îl are pe Chuck Norris. La mulți ani de ziua lui Chuck Norris, legendă. Mi-e dor de tine".

Vedetele TikTok The Hannistons au adăugat: "Chuck Norris, singura persoană care a lovit un ciclop între ochi".

Antrenorul Scott Francis a glumit: "A dat 4566 de pumni în acest videoclip, dar ochii noștri ne lasă să vedem doar câțiva".

Utilizatorul Instagram @funkoollektor a adăugat: "Până și moartea se teme să se întâlnească cu Chuck Norris!".

Faptele despre Chuck Norris au fost create de Ian Spector și par a fi inspirate de glumele lui Conan O'Brien despre legenda artelor marțiale în emisiunea Late Night with Conan O'Brien.

Norris a scris propria sa carte The Official Chuck Norris Fact Book în octombrie 2009.

Cariera sa a crescut de la instructor de arte marțiale pentru vedete la simbol de acțiune de la Hollywood, la autor și filantrop pe parcursul vieții sale legendare.

Quarterly Report - Editia 4

Guvernul se pregătește să aprobe "Programul naţional pentru transformarea digitală a autorităţilor publice locale"
Guvernul se pregătește să aprobe "Programul naţional pentru transformarea digitală a autorităţilor publice locale"
Guvernul va aproba joi, prin ordonanţă de urgenţă, Programul naţional pentru transformarea digitală a autorităţilor publice locale. "Beneficiarii programului sunt unităţile...
Cine ar câștiga alegerile pentru funcția de președinte în România, conform celui mai recent sondaj de opinie
Cine ar câștiga alegerile pentru funcția de președinte în România, conform celui mai recent sondaj de opinie
Aproape un sfert dintre alegători ar opta pentru Mircea Geoană în primul tur al alegerilor prezidenţiale, 18.2% pentru Marcel Ciolacu (PSD), 13.5% pentru George Simion (AUR), 12.5% pentru Diana...
#Chuck Norris, #aniversare, #glume, #fani , #stiri vedete