Cindy Crawford a ajuns la 57 de ani. Cum arată acum cea mai frumoasă vedetă a anilor 1990 FOTO

Marti, 21 Februarie 2023, ora 06:12
6282 citiri
Cindy Crawford a ajuns la 57 de ani. Cum arată acum cea mai frumoasă vedetă a anilor 1990 FOTO
Cindy Crawford a implinit 57 de ani FOTO facebook

Cindy Crawford, pe numele ei real Cynthia Ann Crawford a împlinit ieri 57 de ani. Americanca, unul dintre cele mai cunoscute modele ale anilor 1990, și-a păstrat frumusețea și e în continuare la mare căutare în lumea modei.

"Întotdeauna mi-a plăcut să sărbătoresc zilele de naștere ale altora, dar nu am fost atât de entuziasmată să o sărbătoresc pe a mea - de la petrecerea de bowling/pizza din clasa a treia. Dar, pe măsură ce îmbătrânesc, îmi dau seama de importanța recunoașterii recunoștinței mele pentru viață și pentru a mai trăi încă un an. Sunt binecuvântată că am mai mult timp să învăț, să cresc, să iubesc și să evoluez. Mulțumesc pentru toată dragostea de ziua de naștere!", a fost mesajul vedetei.

Cindy s-a născut la 20 februarie 1966, în DeKalb, Illinois (SUA), tatăl său fiind electrician, iar mama - soră medicală.

Deși a devenit repede faimoasă datorită înfățișării sale fizice, șatena cu ochi căprui a ieșit mai întâi în evidență datorită abilităților sale intelectuale.

A fost una dintre cele mai bune eleve, iar la terminarea liceului a fost premiată ca atare.

S-a înscris la Northwestern University din Chicago, la Facultatea de Inginerie Chimica, dar cariera sa academica s-a dovedit a fi scurtă pentru că în primul an a renunțat la școală pentru a urma o carieră în modeling.

Intrarea ei în lumea dură și competitivă a modei a fost ușurată de câștigarea concursului "Look of the Year" susținut de Agenția de Modele Elite, în 1982. În numai câteva luni, Cindy Crawford ajungea pe coperta revistei Vogue.

Ea a făcut parte din cele șase cele mai celebre modele din lume, care la începutul anilor 1990 reprezentau elita modei: Claudia Schiffer, Naomi Campbell, Linda Evangelista, Helena Christensen și Christy Turlington.

Când avea 21 de ani, Cindy Crawford s-a căsătorit cu Richard Gere, care avea 42 de ani si era unul dintre cei mai în vogă actori de la Hollywood. Mariajul nu a durat însă decât 4 ani, ei despărțindu-se și refăcându-și viața.

La trei ani de la despărțirea cu Richard, Cindy s-a căsătorit cu Rande Gerber, care a devenit tatăl celor doi copii ai săi, Presley (23 ani) și Kaia (20 ani).

Prințul Louis a împlinit 6 ani. De ziua lui, Kate și William l-au prezentat lumii pe rețelele sociale FOTO
Prințul Louis a împlinit 6 ani. De ziua lui, Kate și William l-au prezentat lumii pe rețelele sociale FOTO
Este sărbătoare în familia regală a Marii Britanii. Prințul Louis, fiul Prințului și Prințesei de Wales, a împlinit marți, 23 aprilie 2024, vârsta de 6 ani. Deși s-a crezut că...
Kievul a suspendat serviciile consulare pentru ucrainenii din străinătate apți de luptă. ”Există un război în țara noastră”
Kievul a suspendat serviciile consulare pentru ucrainenii din străinătate apți de luptă. ”Există un război în țara noastră”
Furnizarea de servicii consulare bărbaților ucraineni din străinătate va fi suspendată, conform declarațiilor ministrului Afacerilor Externe de la Kiev, Dmitro Kuleba. În curând vor fi...
#Cindy Crawford, #aniversare, #57 ani, #varsta, #sex simbol, #frumoasa, #mesaj , #stiri vedete