Marcel Ciolacu, intervievat de Dana Budeanu la Palatul Victoria: ”Sunt un om simplu, un om de la Buzău / Nu am o miză de a rămâne mereu în fruntea statului”

Joi, 16 Noiembrie 2023, ora 20:44
5543 citiri
Marcel Ciolacu, intervievat de Dana Budeanu la Palatul Victoria: ”Sunt un om simplu, un om de la Buzău / Nu am o miză de a rămâne mereu în fruntea statului”
Premierul Marcel Ciolacu i-a acordat un interviu Danei Budeanu FOTO Captură video Youtube

Premierul Marcel Ciolacu i-a acordat un interviu, care nu a fost deloc incomod, chiar în Palatul Victoria, creatoarei de modă Dana Budeanu.

”Sunt un om normal și cred că ăsta este cel mai mare pariu al meu cu mine. Nu știu cât de iubit sunt, știu că familia mă iubește, de asta sunt sigur. Încerc să rămân un om normal, să au decizii bune, nu poți să iei decizii decât împreună cu alți colegi. Cine crede că le știe pe toate va avea un mandat ratat. Cine nici nu recunoaște asta, este un om fals!”, susține Ciolacu în interviul acordat lui Budeanu.

Ciolacu a susținut că miza sa nu este de a rămâne mereu la conducerea României sau a PSD.

”Nu am o miză de a rămâne mereu în fruntea statului român sau în fruntea PSD. În politică cel mai greu este când devii penibil. Atunci când ești penibil în politică, indiferent cum te cheamă, e bine să te duci acasă”, a declarat premierul.

Premierul a vorbit despre obligațiile pe care i le aduc funcțiile, între care cea de lider al PSD.

”Sunt un om simplu, un om de la Buzău, care nu și-a dorit să ajungă prim-ministru al României, nu am crezut că voi ajunge președinte al PSD, dar o să continui să mă adaptez și la colegi și să iau deciziile cele mai corecte, nu neapărat pentru mine sau pentru partid. Aici este ruptura cea mai mare. Moral, ai niște obligații față de partid, e normal. Am mai avut președinți al PSD-ului, care au crezut că fără partid sunt Luceafărul omenirii. De fapt, în spatele oricărui lider PSD este PSD”.

În debutul interviului, Budeanu spune ”am hotărât să avem o conversație complet liberă și nu mă las până nu ajung să știu exact cine este Marcel Ciolacu aici (și arată către zona inimii – n.red)”.

Interviul nu a fost deloc incomod pentru Marcel Ciolacu, pentru că Budeanu, simpatizantă a social-democraților, nu doar că nu i-a adresat acestuia nicio întrebare incomodă, ci chiar l-a lăudat și complimentat.

”Eu vreau să vă spun că atributul dumneavoastră principal, așa ca pesedistă sau ca ce sunt percepută, este vocea. Este timbrul dumneavoastră vocal. Este ceea ce transmiteți atunci când vă adresați oamenilor. (...) Când vorbiți, liniștiți. Trăim în niște vremuri aflate în continuă schimbare. Noi am obosit. Suntem obosiți. Și căutăm liniște”, i-a spus Dana Budeanu premierului Marcel Ciolacu.

Budeanu a avut până în 2019 o colaborare cu Pro TV. Postul de televiziune a concediat-o după ce a scris pe rețelele sociale o postare care lua în derizoriu inițiativa ”Dăruieşte Viaţă”, care a construit din donații un spital pentru copiii bolnavi de cancer.

Ulterior, a devenit celebra pentru promovarea de fake news și teorii ale conspirației. În perioada pandemiei Covid, a contestat purtarea măștii și vaccinarea, susținând că totul e un fals.

De asemenea, Budeanu a susținut recent ca explozia de la Crevedia a fost provocată pentru a crea daune de imagine PSD-ului.

„Crevedia este 1-1 scenariul de la Colectiv. Este același scenariu, doar ca nu a avut aceeași forță pentru ca astăzi sistemul nu mai este cel din 2015”, susținea Budeanu.

Quarterly Report - Editia 4

Se schimbă sistemul de impozitare a pensiilor. Cine va plăti din buzunar pentru banii pe care-i ia
Se schimbă sistemul de impozitare a pensiilor. Cine va plăti din buzunar pentru banii pe care-i ia
Premierul Marcel Ciolacu, preşedinte al PSD, a declarat, luni, 27 mai, că de la începutul lunii septembrie, odată cu recalcularea pensiilor, se va modifica şi plafonul peste care se...
Contre în Coaliție. Ciolacu: „Majorarea salariului minim este o decizie luată anul trecut”. Când se va aplica
Contre în Coaliție. Ciolacu: „Majorarea salariului minim este o decizie luată anul trecut”. Când se va aplica
Premierul Marcel Ciolacu a explicat că decizia privind majorarea salariului minim, anunţată săptămâna trecută, este o decizie luată pe 15 decembrie, în coaliție. Liberalii au afirmat...
#Ciolacu Budeanu interviu, #marcel ciolacu, #dana budeanu, #interviu inedit , #stiri Marcel Ciolacu