Ciolacu: Propun desfiintarea Comisiei Iordache. Modificarea Codurilor sa se faca in Comisia Juridica

30 Iulie 2019 - Ciolacu: Propun desfiintarea Comisiei Iordache. Modificarea Codurilor sa se faca in Comisia Juridica

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, va propune desfiintarea comisiei speciale pentru modificarea Legilor Justitiei, condusa de colegul sau Florin Iordache, deuptat PSD de Caracal.

Ciolacu desfiintare comisie Iordache

Top 3 știri din presa centrală

Ucraina aplică noi sancţiuni împotriva Rusiei şi a susţinătorilor acesteia
Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a semnat sâmbătă, 1 aprilie, un decret prin care instituie sancţiuni împotriva a sute de companii,...

Motivele pentru care șomajul se menține ridicat în rândul tinerilor. Angajator: „Vin cu o idee fals indusă din facultate”
Rata șomajului în rândul tinerilor se menține ridicată, susțin specialiștii în recrutare. Mulți dintre viitorii angajați cer salarii pe...

30 de milioane de oameni au urmărit procesul celei mai snoabe actrițe de la Hollywood
Procesul actriţei Gwyneth Paltrow a fost urmărit de aproape 30 de milioane de oameni, relatează Variety. O performanţă, în special datorită...
  1. Instituția în care 50 de angajați au certificate de handicap, în frunte cu directorul. Cazul nevăzătorului care conduce mașina: "Are fata acolo, la Protecție"
  2. Persoanele care vor fi scutite de impozit. Klaus Iohannis a promulgat legea
  3. Proprietarul unui apartament din Cluj, exasperat că nu reușește să îl vândă: "Nu îl vrea nimeni". "Soluția e să crești prețul"
  4. Sandu Cocoșatu, în lacrimi la Chefi la Cuțite: ”Opresc oamenii mașinile și vin la mine. E viață, e fericire!” VIDEO
  5. Reacțiile românilor după ce au aflat cât au de plătit energia electrică: "Dacă dădeam la toată strada curent și nu venea atât. Aș vrea să merg în Instanță"
  6. Economia României ajunge a 19-a cea mai complexă și sofisticată din lume: ”Vești proaste pentru cei care spun că nu mai producem nimic în țara asta”
  7. 13 mărci de ulei de măsline, implicate într-o presupusă infracțiune împotriva sănătății publice. Unde au fost vândute
  8. Problemele celor care dărâmă pereți în apartament fără autorizație: "Pot să-i ridic din nou fără să mai umblu după un milion de avize?"
  9. Surprizele unor români când își rezervă vacanța în Grecia: "Când încerc să contactez direct proprietarul, îmi dă preț cu 40-50% mai mare"
  10. Șofer exasperat de problemele pe care le are cu mașina nouă încă de când a cumpărat-o: "Garanție încă am la ea. Ce doamne iartă-mă poate să aibă, că o iau razna"