Primaria din Sectorul 6 vrea sa construiasca trei parcari supraetajate. Ciprian Ciucu a dezvaluit terenurile care vor fi folosite

Duminica, 14 Februarie 2021, ora 18:18
13285 citiri
Primaria din Sectorul 6 vrea sa construiasca trei parcari supraetajate. Ciprian Ciucu a dezvaluit terenurile care vor fi folosite
Ciprian Ciucu in parcare FOTO Facebook

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, anunta ca exista trei terenuri in sectorul 6 unde se pot construi parcari supraetajate si anume in spatele unor blocuri din apropierea bulevardului Iuliu Maniu si a strazii Moinesti, in spatele blocului "Materna" si vizavi de Autogara Militari.

Ciucu anunta ca a verificat duminica, 14 februarie, terenurile disponibile pentru construirea parcarilor. El a iesit pe teren impreuna cu echipa de la investii, salubritate, domeniu public, politie locala si administratorul public.

"Sus (foto) este teren aproape de Bd. Iuliu Maniu si Str. Moinesti, in spatele unor blocuri. O parte este privat, o parte este deja la ADP S6. Expropriem.

La mijloc (foto) este un teren al Primariei Municipiului Bucuresti, pe care il vom cere in administrare pentru a construi o asfel de parcare in Drumul Taberei. Este in spatele blocului "Materna" iar acum este un dezastru. In primavara il ingradim, pentru ca nu putem spala strazi in timp ce se parcheaza acolo.

Jos (foto) suntem pe o strada vizavi de Autogara Militari", explica Ciucu intr-o postare pe Facebook.

#ciprian ciucu, #parcare, #teren, #sector 6 , #stiri ciprian ciucu