Au fost alesi viceprimarii cu care va lucra primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu. Ambii sunt membri USR PLUS

Marti, 24 Noiembrie 2020, ora 20:53
4964 citiri
Au fost alesi viceprimarii cu care va lucra primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu. Ambii sunt membri USR PLUS
Ciprian Ciucu si cei doi viceprimari. Foto: Facebook

Alexandru Valeriu Gadiuta si Mihaela Ana-Maria Stefan au fost alesi, marti, viceprimari ai Sectorului 6 al Capitalei.

De asemenea, Alexandru Valeriu Gadiuta a fost desemnat viceprimarul inlocuitor de drept al primarului Sectorului 6.

Pentru postul de viceprimar inlocuitor de drept al primarului Sectorului 6 au fost propusi Alexandru Gadiuta si Niculaie Bordei (PSD).Pentru cel de-al doilea post de viceprimar au fost propusi Mihaela Stefan si Iulian Mihai Coscodaru (PSD).

Proiectul care prevede ca se declara ales in functia de viceprimar Alexandru Gadiuta a fost adoptat de Consiliul Local al Sectorului 6 cu 17 voturi pentru si opt impotriva. Tot 17 voturi pentru si opt impotriva s-au inregistrat si pentru proiectul ce stipuleaza ca se declara aleasa in postul de viceprimar Mihaela Stefan.

"Ii felicit pe Mihaela Stefan si pe Alexandru Gadiuta pentru alegerea in pozitiile de viceprimari ai Sectorului 6, in urma votului Consiliului Local din aceasta seara! De maine ii astept la munca, in executiv!

Mihaela si Alexandru au fost alesi consilieri locali pe listele USR-PLUS. In urma negocierilor din pre-campanie conducerile centrale ale PNL si USR-PLUS au decis aceasta formula pentru Sectorul 6, formula care s-a dovedit castigatoare. PNL Bucuresti si PNL Sector 6 s-au tinut de cuvant si abordam munca din Sectorul nostru in aceasta formula.

La Primaria S6 avem o majoritate stabila PNL - USR-PLUS de 16 voturi din 27. De asemenea, salut pozitia PMP de a se alatura acestei formule, practic, in acest moment, suntem 18 din 27", a spus primarul Ciprian Ciucu.

Cititi si:

Ciprian Ciucu: Primaria Sectorului 6 are peste 3.000 de salariati. Sunt angajate familii intregi, sunt clanuri

#viceprimari, #sector6, #ciucu, #primar, #gadiuta, #stfean , #stiri ciprian ciucu