Ciprian Ciucu, dezlantuit pe Facebook: "Ce pretentii sa mai avem de la cetateni daca angajatii primariei distrug orasul?"

Luni, 08 Februarie 2021, ora 08:16
10520 citiri
Ciprian Ciucu, dezlantuit pe Facebook: "Ce pretentii sa mai avem de la cetateni daca angajatii primariei distrug orasul?"
Cirprian Ciucu, primarul Sectorului 6 / Foto: Facebook.com

Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6 din Bucuresti, critica, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, amplasarea unui panou urias chiar pe mijlocul trotuarului. Culmea, panoul a fost instalat chiar de Primaria Capitalei.

Panoul luat in vizor de edilul de la Sectorul 6 semnalizeaza un proiect demarat de Primaria Municipiului Bucuresti.

"Tocmai ma pregateam sa sun la politia locala sa imi afle cine a pus acest panou ilegal in asa hal... Pe trotuar, in drumul oamenilor.

Dar e un proiect al Primariei Municipiului Bucuresti. Ce pretentii sa mai avem de la cetateni daca angajatii primariei distrug orasul?", a scris Ciprian Ciucu pe Facebook.

Rețeta succesului lui Nicușor Dan: De la două eșecuri la PMB și o mână de voturi la o victorie zdrobitoare în fața Gabrielei Firea
Rețeta succesului lui Nicușor Dan: De la două eșecuri la PMB și o mână de voturi la o victorie zdrobitoare în fața Gabrielei Firea
Primarul Capitalei, Nicușor Dan, este în centrul atenției după câștigarea celui de-al doilea mandat în fruntea PMB cu un rezultat dublat față de scorul obținut de candidatul PSD, Gabriela...
Punct și de la capăt. Încă patru ani pierduți?
Punct și de la capăt. Încă patru ani pierduți?
Cu mai mult de un an în urmă, prevesteam câștigarea celui de-al doilea mandat de către Nicușor Dan. Aproape nimeni din mediul privat nu credea că un om care nu are nicio realizare majoră...
#Cirprian Ciucu, #primarul Sectorului 6, #Primaria Capitalei, #PMB, #Facebook , #stiri ciprian ciucu
  1. Reacția AEP după cererile de demisie ale președintelui Toni Greblă: "Numărarea voturilor sau centralizarea rezultatelor nu intră în atribuţiile noastre"
  2. Liberalul care îl ironizează pe Ciolacu și îl compară cu Liviu Dragnea. ”Oare a învățat limba engleză?”
  3. Pe cine invită PNL să susțină candidatura partidului la prezidențiale. „Cei care vor să vină alături de noi sunt bineveniți”
  4. Clotilde Armand anunță că a făcut plângere penală împotriva membrilor Biroului Electoral de Sector. Îi acuză de abuz în serviciu
  5. Ciolacu nu vrea prezidențialele în decembrie. "Dacă vrem să mergem cu şmecherie, şmecheria se opreşte la poarta Palatului Victoria"
  6. Liberalii s-au decis după 6 ore de ședință. Vor avea candidat propriu la prezidențiale. Ciucă: Decizie luată în unanimitate
  7. Lider USR, despre alegerile de la Sectorul 2: „Ar trebui reluat scrutinul, lucrurile sunt neclare”
  8. Cum explică un sociolog succesul lui Nicu Ștefănuță la europarlamentare. „O identitate clară, pe care tinerii o înțeleg, o parte a campaniei a fost pe TikTok”
  9. Cad capete în filialele AUR din țară, după alegerile din 9 iunie. George Simion: „Vom schimba anumite conduceri județene”
  10. Marcel Ciolacu nu exclude ca PSD să-l susțină pe Mircea Geoană la prezidențiale. "A fost preşedintele partidului, nu e din afara"