Primarul Sectorului 6, după ce s-a infectat cu SARS-CoV-2: "Doar vaccinul vă poate proteja semnificativ. Restul e multă prostie"

Luni, 18 Octombrie 2021, ora 16:32
3005 citiri
Primarul Sectorului 6, după ce s-a infectat cu SARS-CoV-2: "Doar vaccinul vă poate proteja semnificativ. Restul e multă prostie"
Primarul Sectorului 6 FOTO Facebook/ Ciprian Ciucu

Primarul Sectorului 6, liberalul Ciprian Ciucu a explicat, într-o postare pe Facebook, că a lipsit în ultima perioadă din spaţiul public pentru că s-a infectat cu noul coronavirus.

Ciucu a precizat că, datorită faptului că este vaccinat, a trecut mai uşor prin boală şi îi este mai ușor să se recupereze.

”Am fost puţin prezent mediatic deoarece am avut covid 19, în curând ies din izolare. Am avut o primă săptămână grea, cu fel şi fel de dureri, frisoane şi suferinţe, dar faptul CĂ AM FOST VACCINAT M-A AJUTAT ENORM ca recuperarea să fie rapidă.

Acum, la finalul celei de a doua săptămâni sunt bine, determinat, energizat, pe telefoane şi abia aştept să îmi reiau activitatea imediat ce se vor finaliza cele 14 zile de carantină!”, a scris Ciucu pe Facebook.

Mesajul transmis de primar

”Vaccinul face diferența dacă ajungeţi sau nu la ATI, dacă aveţi o formă uşoară a bolii, dacă rămâneţi fără sechele şi fără să vă scadă numărul de ani din viaţă, mai târziu la bătrâneţe, din cauză că vă sunt afectate acum organele interne. Doar vaccinul si datele statistice o confirmă, vă poate proteja semnificativ sănătatea! Doar vaccinul! Restul e gargară politicianistă şi multă prostie!”, a transmis Ciprian Ciucu.

#primar, #Sectorul 6, #ciprian ciucu, #COVID19, #vaccin anti COVID , #stiri ciprian ciucu