Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, un car de nervi la receptionarea unei lucrari: "Cine sapa un sant trebuie sa repare tot trotuarul, ca la Oradea"

Joi, 26 Noiembrie 2020, ora 17:05
24150 citiri
Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, un car de nervi la receptionarea unei lucrari: "Cine sapa un sant trebuie sa repare tot trotuarul, ca la Oradea"
Ciprian Ciucu/Facebook

Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6, a postat pe pagina sa de Facebook mai multe imagini de la receptionarea unei lucrari publice in sector. Acesta s-a declarat "un car de nervi" si a sustinut ca nu va accepta sa plateasca din bugetul public astfel de lucrari, sustinand ca ele trebuie facute "ca la Oradea - cine sapa un sant de 60 de cm, trebuie sa refaca tot trotuarul".

"Sunt un car de nervi. Am fost sa receptionez (pesonal sa verific!) inca o lucrare iar in drum m-am oprit la o alta, semnalata de cetateni, care va veni la receptie in viitorul apropiat.

"Mozaicul" si gaura din stanga colajului, la fel ca santul din dreapta sus, sunt opera Companiei Municipale Mangementul Traficului. Evident ca nu a existat o coordonare intre aceasta companie municipala si lucrarile facute in graba de catre ADP Sector 6 la presiunea fostului primar!

Mesajul meu este urmatorul: cine sapa un sant de 60 de centimetri, TREBUIE sa repare tot trotuarul, pe o latime de 2 metri, ca la Oradea! Aceste bulevarde mari tin de PMB si voi propune un proiect Consiliului General pentru ca acest lucru sa se intample! Pe strazile secondatre ma ocup eu prin hotarare de Consiliu Local. Oricum, stam execrabil la coordonarea lucrarilor, planificarea lor. E ca la nebuni.

Pozele din dreapta-jos arata cum au fost refacute lucrarile dupa ce am mai refuzat receptia odata. Asta pentru ca s-a lucrat fara proiect, de ochii lumii, in febra alegerilor!!! Exact cand ma rugam de fostul primar sa nu le faca in graba, sa astepte sa le fac eu ca lumea!

Si sunt un car de nervi pentru ca sunt facute pe bani imprumutati si ca au doar 3 ani garantie di ca sunt proaste! Eu nu platesc asa ceva.

Lucrarea pentru care am iesit pe teren este okayish, o vom receptiona dupa imbunatatiri superficiale pe cate deja le-am cerut!

Sa se stie: Cine vine la licitatii in Sectorul 6 trebuie sa livreze calitate. Sectorul 6 are un primar mai... pretentios si nu ia nici spaga", a scris acesta pe pagina sa de Facebook.

Razboi deschis intre DNA si Ministerul Afacerilor Interne pe marginea anchetei de la Suceava

Arhiepiscopul Teodosie sfideaza instanta si autoritatile si ii asteapta pe pelerini la ceremonia de Sf. Andrei: "In biserica n-a murit nimeni"

Ciprian Ciucu, dezlantuit pe Facebook: "Ce pretentii sa mai avem de la cetateni daca angajatii primariei distrug orasul?"

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Nou centru respiro pentru copiii cu dizabilităţi deschis în Capitală. Serviciile medicale pe care le oferă
Nou centru respiro pentru copiii cu dizabilităţi deschis în Capitală. Serviciile medicale pe care le oferă
Un nou centru respiro pentru copiii cu dizabilităţi din Capitală şi familiile lor a fost inaugurat, joi, 18 aprilie, pe Calea Şerban Vodă, de către Direcţia Generală de Asistenţă...
Trasee modificate pe 10 linii de troleibuz și autobuz în weekend, în București. Ce eveniment este anunțat
Trasee modificate pe 10 linii de troleibuz și autobuz în weekend, în București. Ce eveniment este anunțat
Societatea de Transport Bucureşti (STB) a anunțat joi, 18 aprilie, că mai multe troleibuze și autobuze vor circula pe trasee modificate în weekend. Este vorba despre troleibuzele liniei 97...
#Ciprian Ciucu PNL, #Bucuresti, #Sector 6 Bucuresti, #lucrari publice, #oradea , #stiri ciprian ciucu