Ciprian Ciucu vrea sa preia peste 70 de strazi de la Primaria Capitalei pentru a le reabilita si moderniza

Joi, 17 Iunie 2021, ora 11:17

   

Ciprian Ciucu vrea sa preia peste 70 de strazi de la Primaria Capitalei pentru a le reabilita si moderniza
Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, intentioneaza sa preia peste 70 de artere de circulatie pentru a le reabilita si moderniza. Proiectul de hotarare prin care se cere Consiliului General al Municipiului Bucuresti transmiterea lor in administrarea Consiliului Local Sector 6 a fost pus in dezbatere publica.

Conform referatului de aprobare, pentru asigurarea obiectivelor esentiale pentru comunitate constand in reabilitarea infrastructurii de baza, furnizarea de servicii publice continue si de calitate catre populatie, asigurarea confortului urban, respectarea standardelor europene privind conservarea si protectia mediului inconjurator, precum si pentru o mai buna si continua infrumusetare a Sectorului 6, se impune derularea de lucrari de intretinere/reabilitare si modernizare a arterelor de circulatie.

Prin acest proiect de hotarare, Consiliului Local al Sectorului 6 va putea implementa sistematizarea rutiera cu sensuri unice pentru fluidizarea traficului rutier in sector si crearea de noi parcaje de resedinta, va putea planifica si efectua interventiile necesare asupra arterelor de circulatie in aceasta zona administrativ-teritoriala, mai releva sursa citata.
Urmareste Ziare.com pe Facebook   si  pe Instagram   Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.
Citeste mai multe despre
Sursa: AGERPRES

Articol citit de 3284 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
RexMundi
rank 5
serios ?
asta nu a facut nimic ,zero in s gargara tipica ec 6 ,o nulitate .. mai sunt 4 luni si fac anul nada . gargarashoroista!.
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor