Ciprian Marica dă de pământ cu Nicolae Dica. "Să-și rupă carnetul de antrenor"
Ciprian Marica / Nicolae Dica
Ciprian Marica a avut și el un discurs dur după umilința din Conferecence League a echipei lui Becali. FCSB a primit 10 goluri în două meciuri de la Silkeborg din Danemarca. Ciprian Marica l-a găsit principalul vinovat pe Nicolae Dică pentru parcurusul dezastruos din Conference League. "A fost un meci penibil cu Silkeborg, asta ...
Ciprian Marica, dezamagit că plaja din Mamaia în care a investit o avere este pustie: "Toată lumea își face nevoile în mare pentru că nu poți să mai ajungi!"
Luni, 15 August 2022, ora 10:55 - Ciprian Marica, dezamagit că plaja din Mamaia în care a investit o avere este pustie: "Toată lumea își face nevoile în mare pentru că nu poți să mai ajungi!"
Ciprian Marica / stiri Ciprian Marica
Ciprian Marica a investit 500.000 de euro într-o plajă din Mamaia, însă zona este pustie în plin sezon estival. Fostul internațional român a tras un semnal de alarmă și a făcut apel la...
Ciprian Marica s-a săturat de România și vrea să plece definitiv din țară. "Prețul succesului e invidia"
Joi, 19 Mai 2022, ora 19:33 - Ciprian Marica s-a săturat de România și vrea să plece definitiv din țară. "Prețul succesului e invidia"
Ciprian Marica / stiri Ciprian Marica
Ciprian Marica pare decis să părăsească definitiv România. Acționar al clubului Farului Constanța și cu multe afaceri, fostul fotbalistul s-a săturat de țara natală și ar vrea să le...
Ciprian Marica, dezvăluiri despre scandalul cu Ilie Năstase. "E un teren al statului. Am investit 10 milioane în bază. Să-l sune pe Țiriac"
Miercuri, 17 Noiembrie 2021, ora 19:02 - Ciprian Marica, dezvăluiri despre scandalul cu Ilie Năstase. "E un teren al statului. Am investit 10 milioane în bază. Să-l sune pe Țiriac"
Ciprian Marica / stiri Ciprian Marica
Ciprian Marica a oferit prima reacție legată de scandalul terenurilor cu Ilie Năstase. Fostul fotbalist a fost acuzat de marele tenismen că l-a dat afară din Fundația ce-i poartă numele....
Ciprian Marica, revoltă fără margini. "Este inimaginabil şi incredibil, de condamnat!”
Miercuri, 03 Noiembrie 2021, ora 12:59 - Ciprian Marica, revoltă fără margini. "Este inimaginabil şi incredibil, de condamnat!”
Ciprian Marica / stiri Ciprian Marica
Ciprian Marica i-a atacat dur pe cei care nu permit accesul echipelor Rapid și FCSB pe stadioanele Arcul de Triumf și Ghecean. Acționarul Farului nu este de acord cu decizia autorităților,...

Te invităm să fii primul care furnizează informații pentru pagina personală de pe Ziare.Com pentru Ciprian Marica, scriindu-ne la adresa redactia@ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.

Ciprian Marica
Ciprian Marica
Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Ciprian Marica, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.