Marica nu le da nicio sansa stelistilor: "Nu au cum sa castige" Becali are atuul: "Cand joci cu echipe mari..." Asta e sansa Stelei cu Schalke

Sursa: ProSport
Joi, 17 Noiembrie 2011, ora 00:59
89 citiri
Steaua e pe locul trei in grupele Europa League si are nevoie de un rezultat bun in Germania pentru a fi sigura de calificarea in primavara europeana.

Marica nu le da insa stelistilor nicio sansa: "Nu au cum sa castige". Atacantul nationalei nu il sperie insa pe Becali, care stie cum poate castiga Ilie Stan in Germania: "Daca joci cu echipele mari, joci cu Prepelita si Bourceanu la mijloc"
"Acasa, pe terenul lui Schalke, e greu sa castigi. Publicul te impinge spre victorie meci de meci. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.

Citeste mai multe despre: Marica sansa stelisti Marica meci Steaua