Marica s-a refacut complet

Miercuri, 11 Iunie 2008, ora 14:36
1465 citiri
Marica s-a refacut complet

Atacantul echipei nationale a Romaniei, Ciprian Marica, a primit "unda verde" din partea medicilor care l-au consultat si se poate antrena in mod normal alaturi de colegii sai.

"A dormit foarte mult, dar asta a fost bine, fiindca s-a refacut organismul. Miercuri de dimineata s-a trezit bine dispus, intr-o forma fizica buna, dar nu puteam sa riscam si s-a decis sa mai stea o zi la odihna. De joi se va putea pregati normal cu restul coechipierilor. Tomografia efectuata la spital a aratat ca nu sunt leziuni interne, ca nu e nici o problema cu Ciprian", au declarat surse din cadrul echipei nationale.

Marica a cazut secerat dupa un "duel" aerian cu Marius Niculae la antrenamentul de marti, si a ramas pe teren in stare de inconstienta timp de 10 minute, fiind apoi transportat la spital in stare de urgenta.

România a început lucrările la cea mai mare bază NATO din Europa
România a început lucrările la cea mai mare bază NATO din Europa
România a început construcția a ceea ce va fi în cele din urmă cea mai mare bază militară europeană a alianței NATO, în timp ce blocul transatlantic încearcă să își consolideze...
Cine scoate din joc Alianța USR-PMP-FD? Arbitrii sau Tomac?
Cine scoate din joc Alianța USR-PMP-FD? Arbitrii sau Tomac?
Analiză: PMP are un partaj nerezolvat în justiție. În același timp, primarii USR sunt hărțuiți iar puterea (PSD+PNL) e nemulțumită de potențialul de creștere al Alianței Dreapta...
#marica, #revenit, #accidentat, #Marius Niculae, #antrenament, #Romania, #Euro 2008 , #Marius Niculae