Ziare.com

Echipa lui Marica provoaca "furtuna" in Europa

Sambata, 23 Februarie 2013, ora 16:12

   

Echipa lui Marica provoaca "furtuna" in Europa
Schalke 04 a anuntat printr-un comunicat oficial ca UEFA a admis protestul oficial inaintat cu privire la prezenta in teren a jucatorului ivorian Didier Drogba, in partida cu Galatasaray, in meciul tur din Liga Campionilor, jucat miercuri la Istanbul.

Forul continental a anuntat ca va lua o decizie pe 27 februarie, cand va asculta argumentele celor de la Schalke 04, dupa ce a dat curs procedurii de solutionare a cazului.

Echipa germana, unde evolueaza jucatorul roman Ciprian Marica, a semnalat ca ivorianul nu ar fi avut drept de joc la turci deoarece rivali nu au anuntat pana in 12 februarie ca Drogba avea drept de joc in Liga Campionilor.

Schalke a precizat ca FIFA i-a acordat jucatorului ivorian doar o licenta provizorie pentru a juca, dupa ce s-a despartit de Shanghai Shenhua.

UEFA se ajuta de un articol din Regulamentul competitiilor europene 2012/13, care prevede ca "in toate partidele incepand cu faza optimilor in cupele europene, un club poate inscrie maxim trei jucatori cu drept de joc, pentru restul sezonului, iar registrul trebuie completat pana la data de 1 februarie 2013".

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2454 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor