Marica, dezvaluiri din vestiarul echipei nationale

Duminica, 03 Martie 2013, ora 08:22
2912 citiri
Marica, dezvaluiri din vestiarul echipei nationale

Ciprian Marica, atacantul celor de la Schalke 04 si ai echipei nationale, a facut o serie de dezvaluiri din vestiarul primei reprezentative.

Varful de atac a marturisit ce se intampla cu jucatorii inaintea unei partide.

"Concentrarea noastra este maxima. Sunt unii jucatori care se exteriorizeaza, care vorbesc mult in vestiar, incercand sa-i incurajeze pe ceilalti. Sunt si foarte multi dintre colegii mei care prefera sa se interiorizeze. Asa cred ca reusesc ei sa se concentreze cel mai mult pentru un meci. Fotbalistic vorbind, cu totii avem doua maini si doua picioare si jucam cu aceeasi minge. Intr-un meci, concentrarea are un rol foarte important, iar rolul antrenorului care te aduce la ora meciului intr-o forma excelenta, mental vorbind, e capital", a spus Marica pentru Wowbiz.

De asemenea, fotbalistul lui Schalke a discutat si despre cel mai vorbaret international roman.

"Bogdan Lobont este unul dintre jucatorii care vorbeste foarte mult in vestiar. Isi incurajeaza tot timpul colegii, asa incurajandu-se si pe el insusi. Isi ia energia necesara de la ceilalti. Un alt jucator care vorbea mult in vestiar era si Cristi Chivu. Poate ca si prin rolul lui de capitan al echipei trebuia sa vorbeasca. Dar toate aceste lucruri trebuie sa se petreaca natural, sa le simti."

Ciprian Marica incearca sa depaseasca o accidentare care l-a tinut o buna perioada in afara terenului de joc.

Varful lui Schalke spera sa fie apt pentru meciul dintre Ungaria si Romania, din preliminariile Campionatului Mondial din 2014.

#Marica echipa nationala, #dezvaluiri echipa nationala, #Ungaria Romania meci nationala , #Schalke 04