Marica anunta ca infiinteaza o noua echipa Farul

Marti, 24 Iulie 2018, ora 14:42
6576 citiri
Marica anunta ca infiinteaza o noua echipa Farul

Ciprian Marica a transmis ca va infiinta o noua echipa, pe care va lipi brandul "Farul Constanta", cumparat la licitatie.

Dupa ce a discutat timp de mai multe saptamani cu reprezentantii formatiei fanilor constanteni, SSC Farul, fostul international a anuntat ca a inchis orice canale de comunicare cu acestia.

Mai mult, el pluseaza si sustine ca va merge pe toate terenurile de fotbal din judet pentru a cauta tineri jucatori pe care sa ii aduca la viitorul Farul.

"Oameni buni, ar cam fi cazul sa se opreasca aici tensiunile, prostiile, speculatiile, aruncatul prafului in ochi. Gata! Am investit o suma de bani intr-un brand, am fost deschis sa vin alaturi de toti cei care pun interesele Farului mai presus de ale lor. Am venit cu inima deschisa si nu am fost intimidat de presiunile unor asa zisi 'suporteri', cativa 'vocali' care au jignit oameni de fotbal, oameni care au facut cinste Romaniei. Am vrut doar sa cunosc situatia juridica si financiara a clubului SSC pentru care eram un potential partener si asta m-a transformat intr-un inamic pentru cei care reprezentau acel club. De ce oare? Ce aveau de ascuns? S-au spus minciuni, s-au construit scenarii fanteziste. S-au pornit scandaluri, s-a aruncat cu noroi in oameni care au scris istorie la acest club, in oameni care au ajutat miscarea sportiva constanteana. Pentru ce, daca toti am venit sa ajutam la reinvierea unui club important?

Sa fie clar, o data pentru totdeauna: nu ma intereseaza carpelile, micile intelegeri ca sa fie bine pentru toata lumea. Eu nu pot sa fiu manevrat dupa cum o cer interesele unora sau altora. Trebuie saexiste un singur interes: FC FARUL CONSTANTA! Decat sa intru in mocirla facuta de altii, prefer sa-mi gasesc propriul drum, chiar daca e mai lung si mai dificil. Eu mi-am construit drumul in viata prin fotbal, mi-am facut un nume, o situatie materiala buna, pot sa traiesc linistit daca stau deoparte. Dar nu vreau sa stau deoparte, vreau sa ma implic, sa ajut cu tot ce am invatat eu, sa cresc sportivi cu caractere puternice. Am facut-o la o scara mai mica prin fundatia mea, mi-am zis ca e momentul sa o fac la scara mare, sa pun umarul la renasterea unui mare brand, Farul, prin copiii Constantei, impreuna cu toti constantenii care iubesc Farul.

Eu vreau deschidere si transparenta. Voi merge personal pe toate terenurile, pe toate maidanele din judet, prin toate scolile din judet. Voi cauta tineri care iubesc fotbalul, care iubesc Farul, care isi doresc sa duca Farul acolo unde asteapta orice dobrogean. Voi aduce langa mine oameni priceputi si pasionati. Voi discuta cu toti cei care iubesc Farul si vor sa-si lege numele de renasterea clubului, sub orice forma de parteneriat. Pentru ca acela care va veni macar la un joc este un partener al acestui proiect", a transmis Marica pe un site de socializare.

Surse din presa de marti sustin ca Marica va primi pentru noua lui echipa si stadionul Farul, de unde clubul suporterilor va fi evacuat.

Citeste si:
AUR a anunţat depunerea unei plângeri penale în legătură cu testarea COVID a elevilor
AUR a anunţat depunerea unei plângeri penale în legătură cu testarea COVID a elevilor
Senatorul AUR Rodica Boancă a anunţat că a depus o plângere penală "pentru zădărnicirea combaterii bolilor" în legătură cu procedura de administrare a testelor rapide antigen non-invazive...
Nicolae Ciucă, despre taxarea marilor companii: ”Am să discut cu fiecare dintre cei responsabili. Vom lua o decizie împreună”
Nicolae Ciucă, despre taxarea marilor companii: ”Am să discut cu fiecare dintre cei responsabili. Vom lua o decizie împreună”
Premierul Nicolae Ciucă a declarat marţi, 7 decembrie, că nu s-a luat "niciun fel de decizie" privind posibilitatea introducerii unei taxe pentru marile companii, menţionând că va discuta pe...