Tatarusanu, ridicat in slavi de nume mari ale fotbalului din Italia

Sambata, 17 Octombrie 2015, ora 17:39
6055 citiri
Tatarusanu, ridicat in slavi de nume mari ale fotbalului din Italia
Foto: Facebook/ Ciprian Tatarusanu

Portarul nationalei Romaniei, Ciprian Tatarusanu, este laudat de mari nume ale fotbalului din Italia, dupa ce a reusit sa primeasca doar doua goluri in campania de calificare la EURO 2016.

Giuseppe Taglialatela, care a aparat poarta lui Napoli 7 sezoane si a Fiorentinei 3 sezoane, in perioada 1990-2002, spune despre Tatarusanu ca este un portar "excelent".

Italianul in varsta de 46 de ani a vorbit, pentru site-ul ilsussidiario.net, despre Tatarusanu si despre Pepe Reina, jucatorul lui Napoli.

"Pe Reina il cunoastem deja. Tatarusanu a fost promovat titular, dar deja aparase bine si anul trecut, cand Neto era lasat pe banca. Si in preliminariile europene a jucat bine cu Romania, care a avut una dintre cele mai bune defensive si datorita lui. Sunt doi portari excelenti", a spus Taglialatela.

De asemenea, Pietro Carmignani, care a aparat poarta lui Juventus, Napoli si a Fiorentinei intre anii 1971-1979, si a fost secundul lui Arigo Sacchi la nationala Italiei care a ajuns in finala Cupei Mondiale din 1994, are doar cuvinte de lauda pentru roman.

"Formatia viola a gasit un mare portar", a spus Carmignani, citat de Viola News.

Surpriza din partea UEFA: Un roman, in echipa ideala a preliminariilor Euro 2016

Transferul vietii pentru Tatarusanu: Iata ce scrie presa engleza

Napoli - Fiorentina, unul dintre derbi-urile etapei din Serie A, alaturi de Inter - Juventus, are loc duminica, de la ora 16:00.

Ciprian Tatarusanu a fost inclus in aceasta saptamana de UEFA in lotul celor mai buni fotbalisti care au evoluat in preliminarii, fiind rezerva belgianului Thibaut Courtois.

Tatarusanu, criticat de unul dintre cei mai mari portari din istorie - cu cine il compara

De asemenea, Dino Zoff, portarul legendar al Italiei, care a castigat Cupa Mondiala din 1982 si Campionatul European din 1968, a spus recent despre Ciprian Tatarusanu ca este un portar bun, "dar nu decisiv".

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#Ciprian Tatarusanu laudat Italia, #Tatarusanu Napoli Fiorentina, #Tatarusanu laude Italia , #stiri Ciprian Tatarusanu