Un roman, lider intr-un campionat puternic, dupa ce a umilit o fosta campioana a Europei

Luni, 28 Septembrie 2015, ora 08:43
4624 citiri
Un roman, lider intr-un campionat puternic, dupa ce a umilit o fosta campioana a Europei
Foto: Facebook/ Ciprian Tatarusanu

Fiorentina este noul lider al campionatului Italiei, Serie A, dupa ce formatia antrenata de Paulo Sousa a zdrobit-o pe Inter, scor 4-1, duminica seara, chiar pe San Siro.

Cu Ciprian Tatarusanu titular in poarta oaspetilor, Fiorentina a inceput meciul fulgerator, avand 3-0 in minutul 23, dupa o dubla a lui Kalinici si un gol din penalty al lui Ilicici.

In minutul 32, fundasul Interului, Miranda, a fost eliminat, astfel ca misiunea oaspetilor a devenit si mai usoara. Capitanul Mauro Icardi a redus din diferenta pentru gazde, in minutul 60, dupa o iesire gresita a lui Tatarusanu, iar Kalinici a realizat hattrick-ul, cu un sfert de ora inainte de final.

Ambele echipe au cate 15 puncte, Fiorentina avand un golaveraj superior, astfel ca a preluat conducerea clasamentului, avand totodata cea mai buna aparare din Serie A. Pe locul 3 se afla Torino, cu 13 puncte. Singurele puncte pierdute de Fiorentina in acest campionat au fost in infrangerea din deplasare cu Torino, scor 1-3.

Avancronica fotbal international: Un roman, in derbiul zilei in Europa

Ciprian Tatarusanu este portarul titular pentru meciurile din Serie A ale Fiorentinei, sezonul trecut el fiind prima alegere pentru partidele din Europa League si a doua pentru cele din campionat. In acest sezon, romanul a incasat trei goluri din meciul cu Torino si golul de duminica seara, in rest pastrand poarta intacta.

Mari surprize in Europa

Etapa surprizelor a continuat si duminica, in cele mai puternice campionate ale Europei. Astfel, in Serie A, Genoa a invinsa pe AC Milan, scor 1-0, fosta campioana a Europei aflandu-se pe locul 10.

In Bundesliga, Borussia Dortmund a reusit doar un egal pe teren propriu, scor 2-2, cu nou-promovata Darmstadt, gazdele avand 5 victorii si doua egaluri in acest inceput de sezon si fiind pe locul 2 in campionat.

Etapa de cosmar pentru marile echipe ale Europei

In Franta, Marseille a suferit o infrangere rusinoasa pe teren propriu, 1-2 cu Angers, si are doar 8 puncte dupa 8 etape, fiind pe locul 14, la 12 puncte de liderul PSG.

Nu in ultimul rand, in Spania, liderul La Liga este Villarreal, pentru prima oara in istoria clubului. "Submarinul galben" are 5 victorii si un egal, fiind la un punct in fata Barcelonei si la doua distanta de Real Madrid.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Tatarusanu Fiorentina Inter, #Inter Fiorentina Serie A, #Tatarusanu lider Serie A , #stiri Ciprian Tatarusanu