Un membru AUR ar fi sunat mai mulți pesediști în toiul nopții să îi înjure: ”Îl somez public să își ceară scuze”

Miercuri, 07 Iunie 2023, ora 14:32
2115 citiri
Un membru AUR ar fi sunat mai mulți pesediști în toiul nopții să îi înjure: ”Îl somez public să își ceară scuze”
Ciprian Titi Stoica, deputatul AUR care ar fi sunat noaptea FOTO Facebook/ Ciprian-Titi Stoica

Deputatul PSD Gheorghe Şoldan a afirmat miercuri, în plenul Camerei Deputaţilor, că marţi seară, un coleg din Parlament, deputatul AUR Ciprian Titi Stoica, a sunat mai mulţi colegi din grupul PSD, foarte târziu, după ora unu noaptea şi a început să îi înjure, să îi ameninţe şi să le adreseze tot felul de injurii. Liderul AUR George Simion a intervenit afirmând că vor analiza situaţia colegului de la AUR.

”Aseară, un coleg al nostru din Parlament, domnul Ciprian Titi Stoica, un coleg de la AUR a sunat mai mulţi colegi din grupul PSD, foarte târziu, după ora unu noaptea şi a început să ne înjure, să ne ameninţe, să ne adreseze tot felul de injurii. La primul apel l-am atenţionat pe domnul Ciprian Titi Stoica că urmează să îl înregistrez, dar domnul Titi Stoica a continuat şi pentru asta aş vrea să îl somez public, fiindcă un asemenea limbaj şi comportament nu este demn de un parlamentar al României şi îl somez public pe domnul Ciprian Titi Stroica să vină la tribuna Parlamentului şi să îşi ceară scuze”, a spus deputatul PSD Gheorghe Şoldan în plenul Camerei Deputaţilor.

În replică, liderul AUR George Simion a declarat că vor analiza acest caz.

”Din punctul meu de vedere, la fel cum am dat dovadă de intransigenţă de fiecare dată când a fost cazul, vom analiza, sancţionarea, suspendarea, mergând până la excluderea colegului nostru şi sper şi dvs să faceţi acelaşi lucru, pentru că ieri, în Biroul Permanent, i-aţi trimis pe nişte colegi deputaţi la Untold, cu votul BP”, a spus Simion.

El a arătat că ”tot ieri, prin votul plenului, au permis ca colegii lui să vorbească doar 10 secunde, generând nişte frustări care mai devreme sau mai târziu vor refula din păcate”.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

David Popovici, de neoprit. Al doilea aur la Otopeni: ”Conform planului”
David Popovici, de neoprit. Al doilea aur la Otopeni: ”Conform planului”
David Popovici a câştigat, joi, medalia de aur în proba de 200 m liber din cadrul Campionatului Naţional de înot în bazin de 50 m pentru seniori, tineret şi juniori I-II, competiţie care...
A crescut cifra de afaceri din industrie în România. Ultimele date INS privind piața internă și externă
A crescut cifra de afaceri din industrie în România. Ultimele date INS privind piața internă și externă
Conform datelor anunțate la 17 aprilie de INS, pentru februarie 2024, cifra de afaceri din industrie (piaţa internă şi piaţa externă), a crescut față de luna ianuarie cu 11,7%, și cu 8,2%...
#ciprian titi stoica, #aur, #injurat, #PSD , #stiri politice