Șosele închise din cauza viscolului. Zonele din România unde circulația pe drumurile publice devine extrem de riscantă VIDEO

Miercuri, 08 Februarie 2023, ora 15:47
10454 citiri
Șosele închise din cauza viscolului. Zonele din România unde circulația pe drumurile publice devine extrem de riscantă VIDEO
Drum acoperit cu zăpadă FOTO: Captură video Facebook/ CNAIR

Trei drumuri au fost închise în după-amiaza zilei de miercuri, 8 februarie, iar pe alte sectoare de drum au fost instituite restricţii parţiale de circulaţie, miercuri, din cauza viscolului puternic, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

De asemenea, IPJ Vrancea anunţă că, începând cu ora 11,30, a fost instituită restricţie totală de circulaţie pe DN 2 (E 85), pe tronsonul Buzău - Râmnicu Sărat.

Drumul naţional 23 B Măicăneşti - Ciorăşti şi drumurile judeţene 202 F Băleşti - Mihălceni şi 205 H Domneşti - Păuneşti au fost închise circulaţiei, din cauza viscolului puternic.

Tot ca urmare a viscolului, se circulă cu dificultate pe următoarele drumuri: DN 2 N, Dumbrăveni - Căiata, DN 2 E85 la intrare în satul Pădureni, DN 2 E85 la intrare în sat Călimăneşti, DJ 204 E Panciu-Haret, DJ 204 D Focşani-Suraia, DJ 204 E din DN2 (E 85) către satele Răchitosu-Ciuşlea şi DN 23A la ieşire din Gologanu înspre Tătăranu.

Potrivit Consiliului Judeţean Vrancea, pe mai multe dintre aceste sectoare de drum se acţionează cu lame, vole sau sărăriţe pentru degajarea carosabilului şi rezolvarea problemelor apărute.

Circulație închisă și în Ialomița

CNAIR a anunțat că s-a închis circulația pe DN2C (Costești – limită județ Ialomița).

”Din cauza ninsorii și a viscolului, CNAIR și Poliția Rutieră au decis închiderea circulației pentru toate categoriile de autovehicule pe DN2C (km. 0+000 – km. 48+000) între Costești (județul Buzău) și limita județului Ialomița.

Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate”, transmite CNAIR pe pagina de Facebook.

Se circulă cu greutate și pe DN22D, între localitățile Măcin și Cerna (județul Tulcea) și de pe DN22A, între localitățile Topolog (județul Tulcea) și Saraiu (județul Constanța).

#circulatie inchisa, #viscol, #Vrancea, #drumuri inchise zapada , #circulatie