UPDATE Situația drumurilor din România închise sau restricționate din cauza ninsorii abundente. Cum se circulă pe DN2 în zona Mihăilești, Buzău VIDEO

Vineri, 27 Ianuarie 2023, ora 21:29
6395 citiri
UPDATE Situația drumurilor din România închise sau restricționate din cauza ninsorii abundente. Cum se circulă pe DN2 în zona Mihăilești, Buzău VIDEO
Drum înzăpezit FOTO / vranceatravel.ro

Condițiile meteo nefavorabile au dus la închiderea sau restricționarea circulației rutiere pe unele drumuri din județele Vrancea și Buzău.

UPDATE 22.11 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, din cauza zăpezii viscolite, ca măsură preventivă, a fost închisă circulația următoarele drumuri naționale:

- DN 23B, pe tronsonul kilometric 6 – 15, între localitățile Măicănești și Ciorăști, județul Vrancea;

- DN 2N Bogza – Dumbrăveni, județul Vrancea;

- DN 23A Gologanu și Bordeasca, județul Vrancea;

- DN 22 Râmnicu Sărat – Băile, județul Buzău.

Circulația autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone a fost restricționată pe DN 2C Costești – Padina, în județul Buzău.

Sunt semnalate precipitații sub formă de ninsoare, cu depunere pe partea carosabilă pe Autostrada A1 București – Pitești, DN 1 (Valea Prahovei), precum și pe mai multe artere rutiere din județele Buzău, Dâmbovița, Vaslui și Vrancea.

Știrea inițială

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, din cauza zăpezii viscolite, ca măsură preventivă, a fost închisă circulația următoarele drumuri naționale:

- DN 23B, pe tronsonul kilometric 6 – 15, între localitățile Măicănești și Ciorăști, județul Vrancea

- DN 2N Bogza – Dumbrăveni, județul Vrancea

- DN 22 Râmnicu Sărat – Băile, județul Buzău.

”Circulația autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone a fost restricționată pe DN 2C Costești – Padina, în județul Buzău”, se arată într-o informare a Poliției Române.

Polițiștii recomandă șoferilor ”să se intereseze de starea carosabilului înainte de a porni în călătorie, să aibă autovehiculele echipate cu anvelope de iarnă, să evite oprirea pe benzile de circulație sau bruscarea comenzilor pe o suprafață umedă sau alunecoasă și să adapteze permanent viteza la condițiile de drum”.

#circulatie, #circulatie blocata, #circulatie ingreunata zapada, #zapada, #drumuri, #drumuri blocate zapada , #drumuri
Comentarii
Poza Nonpolitikon
Nonpolitikon
rank 5
Dacă nu se reducea bombardeaua, nu mai aveam nici "iarna" asta..
M
mihai_manea
rank 1