Citroenul Elenei Ceausescu, scos la vanzare pe 1.000 de euro

Duminica, 28 Februarie 2010, ora 22:09

   

Citroenul Elenei Ceausescu, scos la vanzare pe 1.000 de euro
Citroenul CX 2400, care a apartinut Elenei Ceausescu si care a iesit din fabricatie in urma cu 26 de ani, a fost scos la vanzare.

Actualul proprietar al masinii de lux, comisarul Emil Starescu din Targoviste, care tine in paragina masina, langa cotetul unui caine, vrea sa vanda Citroenul Ceausestilor cu numai 1.000 de euro.

Masina nu mai are numere de inmatriculare, are rotile desumflate, vopseaua este zgariata, tabla este indoita, iar tapiteria din piele este rupta. Automobilul candva luxos nu a mai iesit pe strada de aproximativ patru ani.

"Eu am cumparat-o in urma cu cinci ani, dar am circulat cu ea doar timp de un an. Am vrut sa o reconditionez, dar as avea nevoie de foarte multi bani, asa ca m-am decis sa o vand cu 1.000 de euro", a declarat actualul proprietar al masinii, comisarul Emil Starescu, pentru Adevarul

Masina care a apartinut Elenei Ceausescu este al treilea exemplar din seria CX 2400 de acest tip care a iesit din fabrica Citroen din Franta si i-a fost daruita acesteia de catre Regele Spaniei, Juan Carlos I. In anul 1986, limuzina, printre putinele masini de lux din Romania, circula pe strazile Bucurestiului cu numarul de inmatriculare 17-B-4031.Automobilul negru, spatios, cu tapiterie de piele, cu blindaj in dreptul usilor si motorului, cu geamuri si oglinzi electrice si sistem de climatizare, a ramas in capitala aproximativ trei ani, dupa anul 1989.

Masina are 257.229 de kilometri parcursi si o valoare de inventar de 8.000 de lei.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 4430 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
Yakoyu_Kutawa
rank 5
Dar unde este elicopterul de pe acoperisul CC?
Sa amintim frumoasele versuri ale pupincuristului Paunescu Adrian:Tovarasei Elena Ceausescu, suflet tandru si maretz de Adrian PaunescuLa multi ani cu sanatate, alaturi de al patriei erou!Inima calda care bati in frigulCel mai scump inimii romanesti,Primeste astazi gindul bun al tarii si cartela,La cozi sa traiesti!Surisul bun de aprozar si tandrete sa-i fie plocoane cind e innoratFiindca vegheati alimentatia in jurul tarii insasiVeghind Gospodaria de Partid.Ca muncitoare intre tzoape,Tot tzoape ati ramas si azi,In inima purtind mereu helicopterul,Si focul revolutiei-furate tot treaz................................V-am scris si-acum un an, va scriu si astaziScriu sufletului tandru si maret:Sa nu fie-n paragina CitroenulLa Alba, Putna si la JdanovInima draga camarilei noastre,Noi Te rugam cu-acelasi ritm sa batiSi pentru soarta parvenitilor tariiSi pentru soarta Muntilor de dolariFiind acestea toate implinite,Si ca sa-nvinga lupta pentru bou,Va spunem: La multi ani cu sanatateAlaturi de al Patriei Erou!
Cronos
rank 3
de la cine a cumparat-o actualul proprietar??
-
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor