Noul Citroen C1, prezentat oficial

Luni, 03 Noiembrie 2008, ora 17:22
1765 citiri
Noul Citroen C1, prezentat oficial

Citroen a publicat primele imagini si informatii oficiale despre versiunea restilizata a modelului C1.

Citroen C1 facelift aduce o infatisare noua partii anterioare, unde se remarca noua bara frontala, mai mare si impunatoare. Look-ul agresiv al modelului restilizat este evidentiat si prin liniile ferme, prin grila frontala gigant, si nu in ultimul rand prin tinuta mult mai ferma.

Nu s-au operat modificari in ceea ce priveste aspectul partii posterioare a modelului. Procesul de restilizare a modelului francez se remarca si prin unele modificari operate la interior. Schema designului interior a fost usor reproiectata, pe noul C1 urmand sa fie disponibile materiale noi, de calitate superioara.

Noul Citroen C1 va avea o lungime de 3.430 mm, o latime de 1.630 mm si o inaltime de 1.470 mm, modelul fiind o oferta perfecta pentru traficul aglomerat al oraselor.

Citroen a pregatit pentru interior un nivel de echipare de top care prevede volan si schimbator imbracate in piele, piele Alcantara si functii multimedia de ultima generatie. Din pacate, francezii nu au publicat inca o imagine cu noul interior pregatit pentru C1.

Francezii nu au pregatit modificari la capitolul motoare. Noul C1 va dispune in continuare de motorul pe benzina de un litru, de 68 cai putere si consum mediu de 4.5 litri la 100 km.

Fanii diesel-ului se pot bucura de motorul de 1.4 litri si 55 cai putere, cuplat la o cutie manuala cu 5 trepte si prevazut cu un consum mediu de 4.1 litri la 100 km. Versiunea pe benzina poate fi optional cuplata si la cutia de viteze cu 5 rapoarte SensoDrive.

Citroen va comercializa noul C1 atat in versiunea cu 3 usi, cat si in cea cu 5 usi.

Stire preluata de pe site-ul Automarket.ro

Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Oameni din întreaga Uniune Europeană se confruntă cu o criză a locuirii fără precedent, agravată de inflație, sărăcie energetică și risc de excluziune socială. Un raport de la vârful...
#prezentat oficial, #imagini, #Citroen C1 , #stiri Citroen