Noul Citroen C4 isi intalneste rivalii din categorie

Vineri, 16 Iulie 2010, ora 10:31
1961 citiri
Noul Citroen C4 isi intalneste rivalii din categorie

Nici nu a aparut pe piata noul Citroen C4 si deja a iesit in teste comparative cu rivalii sai din categoria auto. Mai precis, noul C4 isi pastreaza un loc in grupa masinilor hatchback de talie medie. Dar oare va reusi sa ajunga si lider de grupa?

Abia in octombrie, noul C4 va fi lansat pe piata oficial. Insa pana atunci, o comparatie cu cateva modele din clasa in care se afla, nu strica deloc. Ba mai mult, poate forma o parere buna a unui potential cumparator.

C4 este, ca si pana acum, in categoria hatchback-urilor de talie medie, printre care se mai afla si Volkswagen Golf, Peugeot 308 si Renault Megane. C4 este chiar construit pe platforma lui 308, dar reuseste sa fie o masina mai mare ca dimensiuni. Ca si design, C4 reuseste cu al sau nou look sa depaseasca rivalii sai din test, aducand o imagine noua si futurista, care transforma celelalte modele in imagini demodate.

Interior

Daca la exterior sta cel mai bine, la interior sta cel putin la fel. Adica noul C4 vine cu un interior complet nou, premium, cu destule modificari fata de vechiul model. De exemplu, celebrul volan contestat de clienti, cu centrul fix, nu mai exista. C4 are acum un volan normal, iar ceasurile de bord sunt la locul lor, nu pozitionate central, cu afisaj digital. Citroen a decis intoarcerea la lucruri simple - un volan si ceasuri rotunde e un inceput bun. Materialele sunt de cea mai buna calitate, care, chiar daca sunt folosite materiale reciclate, senzatia este una de lux si finisare excelenta. In plus, francezii au dorit se pare ca frana de mana sa ocupe un spatiu foarte redus, probabil din motive ergonomice. In poze este o transmisie de tip BMP6, automata. Odata cu alegerea unei masini cu cutie automata, vine si frana de mana care se activeaza singura - o premiera pentru C4! Ca si optionale, se regasesc scaunele cu masaj, camere video pentru unghiurile moarte si o priza de 230 de Volti.

Citeste continuarea despre Noul Citroen C4 isi intalneste rivalii din categorie pe 4Tuning.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Interzicerea închirierii locuințelor în blocurile cu bulină. Expert: "Sunt multe clădiri la fel de vulnerabile"
Interzicerea închirierii locuințelor în blocurile cu bulină. Expert: "Sunt multe clădiri la fel de vulnerabile"
Pregătirea României și a Capitalei pentru următorul mare cutremur a intrat pe agenda publică în 2024. Miercuri, 10 aprilie, edilul Nicușor Dan a anunțat un proiect pilot de evaluare rapidă...
FMI face o previziune negativă pentru România. Creșterea economică, revizuită în scădere
FMI face o previziune negativă pentru România. Creșterea economică, revizuită în scădere
Fondul Monetar Internaţional (FMI) a revizuit în scădere estimările privind creşterea economiei româneşti în acest an, de la 3,8% cât estima în octombrie, până la 2,8%, arată cel mai...
#Citroen C4, #Volkswagen Golf, #Renault Megane, #peugeot 308, #noul citroen c4, #citroen c4 2010 , #stiri Citroen